Fotoğrafmetre

Fotoğraf- Film ve Gezi Derneği (Fotoğrafmetre), 10. Yılına özel bir etkinliğe imza atıyor. Dernek İstanbul’un Kadıköy ilçesinde bulunan Türkan Saylan Kültür Merkezi’nde bir fotoğraf sergisi düzenleyecek. Sergide kuruluş yıldönümüne özel hazırlanan fotoğraf kitabının tanıtımı da yapılacak. 25 Ekim’de başlayacak sergi 30 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek.

Fotoğrafmetre tarafından 10. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yapılan açıklamada, “Türkiye’de fotoğraf, film sanatları ve gezi kültürünü yükseltecek her türlü sanatsal etkinliğin merkezi ve öncüsü olma hedefiyle çıktığımız yolda ticari kaygı taşımadan fotoğraf, film ve gezi alanlarında sinerji yaratan ve bu faaliyetlerin içinde olan herkesi kapsayan çalışmalar yapıyoruz.

“Kültürümüzün yurtdışında tanıtılmasına katkı sunuyoruz”

Fotoğraf ve film sanatlarındaki bilgi ve deneyimlerimizle, birlikte üreterek, ortak projeler gerçekleştirerek ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek kültürümüzün, sanatımızın ve ülkemizin yurt içinde ve dışında her yönü ile tanıtılmasına, katkı sunuyoruz.”

Fotoğrafmetre-Fotoğraf, Film ve Gezi Derneği, birlikte üretip, paylaşmak, gelişmek ve geliştirmek isteyen bu işe gönül vermiş kişiler tarafından 2012 yılında Kadıköy’de kuruldu.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.