Ana Sayfa Etiketler WWF Türkiye

Etiket: WWF Türkiye

Türkiye’nin iklim hedefi güncellemesi ve ekonomik faydaları

17 sivil toplum kuruluşundan Türkiye'nin iklim hedeflerini güncelleyerek ekonomik büyüme ve sürdürülebilirliği nasıl elde edebileceği üzerine kapsamlı bir bakış.

Sürdürülebilir pamuk üretimine WWF-Türkiye’den yeni bir rapor

7 Ekim Dünya Pamuk Günü'nde WWF-Türkiye'nin "Pamukta Sürdürülebilir Tarımın Yaygınlaştırılması için Öneriler" raporu ile Türkiye'de sürdürülebilir pamuk üretiminin önemi vurgulanıyor. Pamuk, "beyaz altın" olarak adlandırıldığı...

İklim değişikliğinin tehlikeli etkileri

Küresel ısınmanın kasırgalar, sel felaketleri ve kuraklıklar üzerindeki etkilerini keşfedin. İklim değişikliğinin tehlikeli etkileri hakkında bilgi edinin.

WWF-Türkiye: “Dinar, kömür santralini kaldıramaz”  

WWF-Türkiye, Afyon’un Dinar ilçesinde kurulması planlanan kömür santralinin bölgede biyolojik çeşitlilik ve eko sistem üzerinde neden olabileceği baskıya dikkat çekti.

Garanti BBVA orman yangınlarıyla ilgili projelere destek verecek

Garanti BBVA, WWF-Türkiye ile iş birliği yaparak Türkiye’nin Canı Yanmasın Programı’nın destekçisi oldu. Program kapsamında orman yangınları ile ilgili sivil toplum tarafından geliştirilecek projelere finansal ve teknik destek sağlanacak.

WWF: “Türkiye su sıkıntısı çeken bir ülke”

“Suyuna sahip çık Türkiye” çağrısı yapan WWF-Türkiye’ye göre, kişi başına su miktarı son 20 yılda yüzde 18 azalarak 1.400 metreküpe düşen Türkiye su sıkıntısı çeken ülke konumunda.