Ana Sayfa Etiketler Türkiye Yenilenebilir Enerji

Etiket: Türkiye Yenilenebilir Enerji

Akfen Yenilenebilir Enerji’den üç yeni hibrit GES projesi yatırımı

Akfen Yenilenebilir Enerji (IST: AKFYE), Denizli ve Çanakkale'de 3 yeni Hibrit GES projesini hayata geçiriyor ve yatırımlarını sürdürüyor.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı büyük ilgi gördü

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzı büyük ilgi gördü. Yatırımcılar, Türkiye'de sürdürülebilir büyüme ve yenilenebilir enerjiye yöneliyor.

Yenilenebilir enerji sektöründe halka arz kolaylıkları

Türkiye'nin 12. Kalkınma Planı çerçevesinde, yenilenebilir enerji sektöründeki şirketler için halka arz süreçlerinde önemli kolaylıklar sunuluyor.

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzında talep toplamada son gün

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin (IST: ENTRA) halka arzı, şirket hakkında bilgiler ve talep toplama sürecine dair tüm detaylar.

Aydem Yenilenebilir Enerji’den yeşil geleceğe 3 milyon I-REC sertifikası

Aydem Yenilenebilir Enerji, son üç yıl içerisinde yenilenebilir kaynaklardan sağladığı enerjiyi 3 milyon I-REC sertifikası ile taçlandırarak, sektördeki çevreci liderliğini pekiştirdi. Küresel çapta artan çevre...

Proparco’dan Galata Wind’e 25 milyon dolarlık yeşil kredi

Galata Wind (IST: GWIND), Proparco ile 25 milyon dolarlık yeşil kredi anlaşması imzalıyor. Yenilenebilir enerji yatırımları konusunda öncülerinden Galata Wind, sürdürülebilir enerji projelerini desteklemek amacıyla...

Enerjisa Üretim ve Enercon imzaladı: Muğla’da 250 MW’lık anlaşma

Enerjisa ve Enercon, YEKA-2 kapsamında Muğla'da 250 MW'lık yenilenebilir enerji anlaşması imzaladı. Bu işbirliği, Türkiye'nin enerji geleceğini şekillendiriyor.

ORGE’de hedef 50 megavat güneş enerjisi kurulumu

ORGE (IST: ORGE), Türkiye'nin yenilenebilir enerji dönüşümünde rol oynuyor. 2024 için 50 MW güneş enerjisi kurulum hedefiyle öne çıkıyor.

Türkiye’nin yeşil dönüşümünde uzun dönemli elektrik tedarik anlaşmalarının rolü

Türkiye'nin yeşil enerjiye geçişinde kritik rol oynayan uzun dönemli elektrik tedarik anlaşmaları ve sürdürülebilir enerji kaynaklarının gelişimi.

MOGAN Enerji’nin Halka Arzı: Yenilenebilir enerji sektöründe yatırım fırsatı

Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanında öncü firmalarından MOGAN Enerji (IST: MOGAN), sektöre yenilik getiren projeleriyle yatırımcı karşısına çıkıyor. Bu stratejik hamle, şirketin büyüme yolculuğuna yeni bir...