Ana Sayfa Etiketler Kalyon PV

Etiket: Kalyon PV

Kalyon PV, güneş paneli üretiminde Çin dışındaki ilk “Seed” üreticisi oldu

Türkiye, güneş enerjisi teknolojisinde önemli bir başarıya imza attı: Kalyon PV, "Seed" üretimiyle sektörde yeni bir dönem başlattı. Kalyon PV, güneş paneli üretiminde kritik...

TRT World’de ‘Seeds of Change’: Kalyon Karapınar GES’in başarısı

Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanındaki gururu, Konya'da bulunan Kalyon Karapınar Güneş Enerjisi Santrali (GES), iklim değişikliği temalı 'Seeds of Change' belgeselinde küresel bir vitrin kazandı. Bu...

2024’te Kalyon PV’nin100 milyon dolarlık yatırım hedefi

Kalyon PV'den 2024 yılında yenilenebilir enerji ve güneş paneli teknolojilerine 100 milyon dolar yatırımla Türkiye'nin enerji hedeflerine önemli katkı.

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ve Kalyon PV depolama alanında iş birliği yapacak...

Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile Kalyon PV, yenilikçi güneş enerjisi depolama sistemlerinin geliştirilmesi amacıyla yaptığı iş birliğini genişletti.

Kalyon PV, güneş panelinde verimi artıran TOPCON teknolojisi kullanacak

Kalyon PV dünyada güneş paneli üretiminde en yeni teknolojilerden biri olan TOPCON güneş panellerini, yerli kaynaklarla hayata geçirdiğini duyurdu.

Eksim Enerji, Kalyon PV’den 187,5 MW güneş paneli alacak

Eksim Enerji Viranşehir GES projesinin solar panellerinin tedariki için Kalyon PV ile anlaştı. Toplam 187,5 MW kurulu güce sahip projede 352 bin 112 adet yerli güneş paneli kullanılacak.

Kalyon PV’den Solar Up Hızlandırma Programı

Kalyon PV ve Viveka iş birliğiyle başlatılan Solar Up Hızlandırma Programı ile sürdürülebilirlik, güneş enerjisi, Endüstri 4.0, akıllı makineler, yeşil teknolojiler, dijital dönüşüm ve yenilikçi malzemeler alanındaki başarılı projeler desteklenecek.

Kalyon PV 3 milyon 250 bin güneş paneli üretti

Kalyon Fotovoltaik Güneş Teknolojileri Fabrikası CEO'su Ersan Tüfekçi, Başkent OSB'de faaliyet gösteren fabrikanın kurulduğu Ağustos 2020'den bu yana 3 milyon 250 bin adet modül ürettiğini söyledi.