Ana Sayfa Etiketler İhsan Erbil Bayçöl

Etiket: İhsan Erbil Bayçöl

Enerjisa ve Kontrolmatik’ten Depolamalı RES

Enerjisa ve Kontrolmatik, Türkiye'nin enerji dönüşümünde öncü adımlar atıyor. Depolamalı RES projeleriyle sürdürülebilir enerji geleceğine yatırım yapıyor.

Enerjisa temiz enerjideki payını yüzde 60’a çıkartmayı hedefliyor  

Enerjisa Üretim CEO’su İhsan Erbil Bayçöl, “Türkiye'nin en yüksek kurulu güce sahip temiz enerji üreticisiyiz. Yapacağımız yatırımlarla yenilenebilir enerji payımızı yüzde 60’a yükseltmeyi hedefliyoruz” dedi.  

Enerjisa, 55 MW’lik Akhisar RES’i bünyesine kattı

Enerjisa, Manisa'da bulunan Akhisar RES'i bünyesine katarak rüzgar enerjisindeki mevcut kurulu gücünü 332 MW'ye, toplam kurulu gücünü ise 3 bin 727 MW'ye yükseltti.

Enerjisa 5 yılda 5 bin MW kurulu güç hedefliyor

22 santralde, 5 farklı teknolojiyle üretim yapan ve 5 yıllık vizyonunu paylaşan Enerjisa Üretim, sadece yenilenebilir enerjiye yapacağı yatırımlarla 5 bin MW toplam kurulu güç hedefliyor.

Enerjisa rüzgar enerjisinde 1.500 MW’ye ulaşacak

Enerjisa Üretim YEKA 2 ihalelerinin tamamını kapsayan bin megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımını gerçekleştirmek için Enercon ile anlaşma imzaladı.

Enerjisa Wind Force Hackathon Yarışması tamamlandı

Enerji sektöründe ilk fiziksel hackathon olma özelliği taşıyan ve “Wind Force” temasıyla düzenlenen hackathon’a Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüksek talep ile toplam 650 kişi başvuruda bulundu.

Rüzgar Günü festivalinde öğrenciler enerji sektörüyle buluştu

Enerjisa Üretim, “Enerjimiz rüzgarla, geleceğimiz sizinle” mottosuyla 10 – 11 Mayıs arasında Rüzgar Günü festivalini gerçekleştirdi. Geleneksel hale getirilmesi planlanan festivalde, öğrenciler enerji sektörünün lider isimleriyle buluştu.

Enerjisa, Erciyes RES’te Nordex türbinleri kullanacak

Enerjisa’nın Kayseri’de yapımını sürdürdüğü ve yatırım tutarı 70 milyon dolar olan 65 MW’lik Erciyes RES için rüzgar türbinlerini Alman Nordex şirketi sağlayacak.