Ana Sayfa Etiketler Güneş enerjisi sektörü

Etiket: güneş enerjisi sektörü

Güneş enerjisi sektöründe firma sayısı bini geçti

Güneş enerjisi sektöründe panel, inverter ve kablo üretimi, işletme ve bakım şirketleri, enerji yönetimi, enerji depolama çözümleri gibi alanlarda toplam 1.000 firma faaliyet gösteriyor.  

GÜNDER, güneş enerjisi sektöründe yeterlilik sertifikası verecek

GÜNDER Mesleki Yeterlilik Merkezi güneş enerjisi sektöründe çalışan ve çalışmak isteyenlerin sahip olması gereken asgari standartları, ulusal ve uluslararası yeterlilikleri sağlamasına katkı sunacak.  

İklimsa güneş enerjisi sektöründe faaliyete başladı

Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki markası İklimsa, Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında faaliyete başladı. Firma çatı üstü güneş güneş sistemi kurulumu projelerinde hizmet verecek.

GENSED: “En önemli gündem yeni proje stoğu”

GENSED tarafından yapılan açıklamada, sektörün gündemindeki en önemli konulardan birinin yeni proje stoğu ihtiyacı olduğuna dikkat çekilerek, 5.1.h kapsamındaki düzenlemenin sorunu önemli ölçüde çözebileceği vurgulandı.

Meslek Lisesi bünyesinde yenilenebilir enerji bölümü açıldı

Smart Energy ile Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji imzalanan protokol ile okul bünyesinde açılan yenilenebilir enerji bölümü gençlerin yenilenebilir enerji sektöründe istihdamı için beceri kazandıracak.

“Güneş sektöründe EPC süreçleri daha şeffaf olacak”

SolarVizyon 2020 Semineri’nde konuşan Gumbel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Herdem, mühendislik, teslim ve montaj (EPC) süreçlerinin dijitalleşerek şeffaflaşacağını ve böylece tarafların taahhütlerini tutmak zorunda kalacağını söyledi.

GÜYAD Olağan Genel Kurulu yapıldı

Güneş Enerjisi Yatırımcıları Derneği (GÜYAD), güneş enerjisi sektöründeki son gelişmeleri ve derneğin faaliyetlerini ele almak amacıyla 2019 yılı olağan genel kurul toplantısında bir araya...

GENSED: “Mahsuplaşma güneş enerjisi sektörünü büyütecek”

GENSED Başkanı Halil Demirdağ, Türkiye’nin güneş enerjisi alanında önemli atılımlar yaptığını belirterek, EPDK’nın aylık mahsuplaşmayla ilgili en son kararının güneş enerjisi sektörünü büyüteceğini söyledi.