Ana Sayfa Etiketler Güler Sabancı

Etiket: Güler Sabancı

Birol: “Türkiye, yenilenebilir enerjide yüzde 65 büyüyebilir”

IICEC Konferansı’nda konuşan Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Dr. Fatih Birol, “Türkiye’nin önümüzdeki 5 yılda yenilenebilir enerjide yüzde 65’e yakın büyüyeceğini düşünüyoruz” dedi.

Yeşil destinasyon modeli Küçükköy’de oluşturulacak

Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi Küçükköy’de yeşil destinasyon modeli oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Fatih Birol: “Dünyanın ilk global enerji krizinin ortasındayız”

IICEC tarafından düzenlenen “Enerji Güvenliği, Temiz Enerji & Finansmanın Rolü” konferansında konuşan IEA Başkanı Fatih Birol, “Dünyanın ilk global enerji krizinin ortasındayız. Bu krizden kısa sürede çıkmamız mümkün gözükmüyor” dedi.

IEA Başkanı Birol: “Dünyada yeni bir enerji sistemi doğuyor”

Uluslararası Enerji Ajansı (IEA) Başkanı ve IICEC Onursal Başkanı Dr. Fatih Birol, enerjide hızlı bir değişimin başladığını vurgulayarak, “Dünyada yeni bir enerji sistemi doğuyor.” dedi.

Yenilenebilir enerji sektörü Covid-19’a karşı antikor geliştirdi

IICEC tarafından düzenlenen, “Dünyada ve Türkiye’de Yenilenebilir Enerjinin Bugünü ve Yarını” başlıklı webinarda konuşan Enerji Bakanı Dönmez “Yenilenebilir enerji sektörü Covid-19 krizinin yarattığı olumsuzluklara karşı bir nevi antikor geliştirdi.” dedi.

Kadınlar temiz enerjiye daha ilgili

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC), Sabancı Üniversitesi Kurumsal Yönetim Forumu (CGFT) ve Hello Tomorrow Türkiye’nin düzenlediği “Temiz Enerji, Bilim ve Teknolojide Kadın Liderler” konulu uluslararası konferans İstanbul’da yapıldı.

Büyümeye yenilenebilir enerjiler damga vuracak

Sabancı Üniversitesi İstanbul Uluslararası Enerji ve İklim Merkezi (IICEC) ev sahipliğinde Dünya Enerji Görünümü Türkiye tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Dr....