Ecogreen Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uğurlu

Ecogreen Enerji, YEKA – 4 kapsamında Niğde’de yapımını sürdürdüğü 130 MW büyüklüğündeki güneş enerjisi santralinin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından kabulünün tamamlandığını duyurdu.

Ecogreen Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Osman Uğurlu, “Bu kadar kısa zamanda, böylesi büyük bir projenin Bakanlık kabulünü tamamlayarak santralimizi devreye aldığımız için mutluyuz. Bizi en çok gururlandıran husus, ön lisanstan itibaren 13 ay gibi rekor bir sürede projenin yapımını tamamlamamız oldu. Gece gündüz demeden, büyük bir emek ve özveriyle sahada ter döken tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum.

“Dün itibarıyla üretime başladı”

Projenin ilk gününden bu yana, bizlere her daim desteklerini sunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’mıza, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mıza ve Niğde Valiliği’mize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dün itibarıyla devreye aldığımız ve gerek teknolojisi gerekse doğadan yana etik ve estetik duyarlılığıyla Türkiye’nin yenilenebilir enerji vizyonuna yeni bir değer katan santralimizin ülkemize ve sektörümüze hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu topraklardan aldığımız güç ve doğadan aldığımız enerjiyle yine bu topraklara yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.