Kaliforniya merkezli elektrikli araç, enerji depolama ve güneş enerjisi şirketi Tesla, akıllı telefon uygulamasının güncellenmiş bir sürümünü piyasaya sürdü. Yeni uygulama müşterilere evlerinin enerji kullanımını aynı mobil platform üzerinden kontrol etmeyi ve yönetmeyi mümkün kılıyor.
Yeni özellik, Tesla Powerwall müşterilerine, kötü hava koşullarını veya planlanan elektrik kesintilerini gözönünde bulundurarak, enerji depolama rezervlerini kontrol etme seçeneği sunuyor. Bu sayede güneş enerjisi ve depolama güç akışını 24 saat izleme imkanı veriyor.

ENERJİ VE PARA TASARRUFU SAĞLIYOR
Yeni uygulama şebeke kesintilerini tahmin ederek otomatik olarak enerji pilini devreye sokar. Kullanıcıya daha sonra şebeke sistemini devreden çıkardığını haber verir. Bu sayede tüketicileri enerji ve para tasarrufuna yönlendirmiş olur.
Geçtiğimiz ay Avustralya’nın Melbourne kentinde düzenlenen Powerwall 2’nin lansmanında kurulumların nisan ayında başlayacağı açıklanmıştı.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.