İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen uluslararası elektrik ve elektronik ekipmanları fuarı MATELEC 25 – 28 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşti. Güney Amerika ve Kuzey Afrika pazarının önemli bir platformu olan MATELEC fuarında, global yatırımları ile öne çıkan Aksa Jeneratör de yerini aldı. 20 ülkeden 900 katılımcı firmayı ağırlayan fuarda dünyanın ilk beş jeneratör üreticisinden biri olan Aksa Jeneratör de katıldı.

GÜNEY AMERİKA, KUZEY AFRİKA
Aksa Jeneratör’ün MATALEC’te pazar ile tanıştırdığı son teknolojilerle geliştirilmiş hybrid model çevre dostu jeneratör grubu ve dönemsel enerji çözümleri için üretilen kiralık jeneratör setleri fuarın ilgi odağı oldu.
Sektörde uluslararası iş fırsatlarını artırmak hedefiyle düzenlenen MATELEC fuarının hedef pazarları arasında Güney Amerika ve Kuzey Afrika bulunuyor. Global pazarda gücünü artırarak dünyadaki ilk üç jeneratör firmasından biri olmayı hedefleyen Aksa Jeneratör, yatırım yapmayı planladığı pazarları yerinde inceleme imkanı bularak önemli görüşmeler yapma fırsatı buldu.
Matelec, Lightec ve Sanayi olarak üç ana alana ayrılan fuar; farklı ziyaretçi profilleri hedef sektörler ile daha avantajlı ve verimli bir toplantı yapma imkanı sundu. Fuara katılım gösteren sektörlere özel seminerler, mesleki toplantı ve kongrelerin olduğu yoğun bir programa sahip fuar, tüm sektörler için potansiyel işbirliklerine zemin hazırladı.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.