Zorlu Enerji iştiraklerinden Zorlu Solar, 5-7 Nisan 2018 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Solarex İstanbul Güneş Enerjisi ve Teknolojileri Fuarı’na en yeni ürün ve çözümleriyle katıldı.

Türkiye’den ve dünyadan güneş enerjisinde en büyük şirketleri bir araya getiren Solarex, Zorlu Solar’ın 26 ülkede distribütörlüğünü yaptığı First Solar’ın yeni nesil paneli Seri 6 modeline ev sahipliği yaptı. Zorlu Solar, şirketlere güneş enerjisi üretiminde maksimum verimlilik ve üstün dayanıklılık sunan Seri 6 ince film fotovoltaik panelini kendi standında ilk kez sergiledi. Modüler bir yapıda olan Seri 6, ince ve kurulumu kolaylaştıran tasarımıyla büyük ilgi gördü.

ENDÜSTRİYEL ÇATI PAZARI ÇÖZÜMLERİ

Zorlu Solar, endüstriyel çatılara yönelik en yeni çözümlerini de ziyaretçilerle paylaştı. 350 milyon metrekarelik üzerinde 25 GW düzeyinde bir pazar olduğu düşünülen endüstriyel çatı alanında Zorlu Solar, en inovatif ürünleri sunmak üzere çalışmalarını sürdürüyor. Zorlu Solar, bu alanda çatı statiğini bozmayacak hafiflikte ve su sızdırmalarına izin vermeyen yenilikçi çözümlerini Solarex’te anlattı.

Güneş enerjisi alanındaki deneyimi, bilgi birikimi ve sahip olduğu teknolojik yeniliklerle ziyaretçilerde güneş enerjisi konusunda farkındalık yaratıyor.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.