Siemens Türkiye’nin 2017 yılı için planladığı Enerji Yöneticisi Eğitim Programı,
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü web
sitesinde yayınlandı.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü’nün Enerji Verimliliği Yönetmeliği uyarınca yıllık toplam enerji tüketimi 1.000 TEP ve üzeri olan endüstriyel işletmelerin, toplam inşaat alanı en az 20.000 metrekare veya yıllık toplam enerji tüketimi 500 TEP ve üzeri olan ticari ve hizmet binalarının, toplam inşaat alanı en az 10.000 metrekare veya yıllık toplam enerji tüketimi 250 TEP ve üzeri olan kamu binaları ve tesislerinin enerji yöneticisi bulundurma zorunluluğu var. Siemens Türkiye, bu ihtiyacı karşılamak üzere 2010 yılından bu yana Enerji Yöneticisi Eğitim Programı düzenliyor. Bu eğitimi sadece Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından verilen Enerji Verimliliği Danışmanlık Şirketi (EVD) lisansına sahip şirketler verebiliyor.
Siemens Türkiye’nin 2017 yılı için planladığı Enerji Yöneticisi Eğitim Programı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından onaylanarak web sitesinde yayınlandı. Eğitimler, 27 Mart – 7 Nisan 2017, 29 Mayıs – 9 Haziran 2017, 23 Ekim – 3 Kasım 2017, 13 – 24 Kasım 2017 tarihleri arasında düzenlenecek.
Eğitim Programı hakkında detaylı bilgi, 444 0 747 no.lu telefondan ya da enerjiyoneticisi.tr@siemens.com adresinden alınabilir.
Siemens Türkiye ayrıca Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Yenilenebilir Enerji Genel Müdürlüğü tarafından lisansı verilen Enerji Verimliliği Danışmanlık (EVD) Şirketleri arasında hem sanayide hem de binalarda etüt, proje danışmanlık hizmeti yetkisi ve eğitim düzenleme yetkisinin üçüne birden sahip tek uluslararası şirket konumunda bulunuyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.