Schneider Electric Neslihan Ogan Gümrükçü Atama

Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyon alanında dijital dönüşümde öncü bir isim olan, Türkiye’den Neslihan Ogan Gümrükçü’yü Orta Doğu ve Afrika Bölgesi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcılığı pozisyonuna atayarak sürdürülebilirlik ve çeşitlilik konularında yeni bir adım attı.

Neslihan Ogan Gümrükçü, 1 Kasım 2023 tarihi itibariyle başladığı bu yeni görevinde, 80’i aşkın ülkede insan kaynakları operasyonlarını yönetecek. Görevi, bölgede yetenek ve çeşitlilik dönüşümünü sağlamak, insan kaynakları stratejilerini belirlemek ve dijital odaklı yetkinliklerin geliştirilmesini içeriyor. Gümrükçü’nün bu göreve atanması, Türkiye’nin yeşil enerji ve sürdürülebilirlik konularında uluslararası alanda ne kadar etkin olduğunun bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Sürdürülebilirlikte dijital dönüşüm ve insan kaynakları

20 yılı aşkın tecrübesiyle Neslihan Ogan Gümrükçü, Schneider Electric içerisindeki kariyerine Türkiye, Orta Asya ve Pakistan Bölgesi İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı olarak devam etmiş, ardından Orta Doğu ve Afrika bölgesinde Yetenek, Öğrenme ve Gelişim Başkan Yardımcısı olarak önemli rol üstlenmiştir. Profesyonel hayatının yanı sıra kadınların iş hayatındaki yerini güçlendirmeye yönelik koçluk ve mentorluk faaliyetlerinde de bulunmuştur.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.