Babalar Günü için Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra OrmanıBabalar Günü için Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yaklaşan Babalar Günü öncesi, babasını kaybetmiş evlatları ağaç gölgesinde buluşturmayı amaçladıkları ‘Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı’ projesini, kamuoyuna duyurdu.

“Geleceğe kök salacak bir ağaç, babalarımızın hatırasını ölümsüz kılacak”

Babalar Günü için Gölbaşı Belediyesi babasını kaybetmiş evlatlar tarafından yeşertilecek “Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı” projesini kamuoyuna duyurdu. 17 Haziran 2022 Cuma günü Saat 10:30’da başlayacak etkinlik, Gölbaşı ilçesinin Karşıyaka Mahallesi Haymana Yolu 4.km’sinde gerçekleşecek.

“Babalarımız Gölbaşı’nın geleceğine nefes olacak“

Gölbaşı’nda Babalar Günü için Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra OrmanıYaklaşan Babalar Günü öncesi babasını kaybetmiş evlatlarla buluşmayı amaçladıklarını aktaran Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek şunları söyledi:
“Bir ömür gölgesinde soluklandığımız babalarımız Gölbaşı’nın geleceğine nefes olacak. Baba atadır. Ağaçlar gibi sonsuzdur. Bu sonsuzlukta babaların adını yaşatmak isteyen bütün Gölbaşılı vatandaşlarımızı etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Hatırası Gönüllerde, Ağaçları Gölbaşı Ormanımızda Büyüyor

“Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı” duyurusunda, “Diktiğimiz bu fidanların anlamı çok büyük” açıklamasında bulunan Gölbaşı Belediyesi Başkanı Ramazan Şimşek sözlerine şu şekilde devam etti:
“Ahirete intikal etmiş anne ve babalarımızı rahmetle ve şükranla yad ediyor, Allah’tan rahmet diliyoruz. Hayatta olan babalarımıza da sağlık ve sıhhat diliyoruz. Şehit Babalarımızın da bugün vesilesiyle Babalar Günü’nü kutluyoruz.”

Katılımcılara Kişiye Özel Sertifika

‘Ömürlük Yaşayan Çınarlar Hatıra Ormanı’ açılışında gerçekleşecek olan etkinlik sonrası katılımcılar, Gölbaşı Belediyesi tarafından kişiye özel düzenlenen sertifikalarına, Gölbaşı Belediyesi’nin resmi web sitesininden erişim sağlayabilecekler

Gölbaşı: Kültür Turizmi ve El Sanatlarının Merkezi

Gölbaşı, Ankara il merkezine 20 km. uzaklıkta, 970 metre rakımlı ve İç Anadolu Platosu üzerinde yer almakta olup, Merkez mahallesi ve çevresindeki 54 mahalleden oluşmaktadır. Gölbaşı ilçesi, Ankara’nın Çankaya içesinden 1983 yılında ayrılarak ilçe oldu.

1990 yılında 2872 sayılı Çevre Kanunu’nun 9 uncu maddesine dayanılarak “Gölbaşı İlçesi Özel Çevre Koruma Bölgesi” olarak ilan edildi. 1991 yılında da Gölbaşı Belediyesi Büyükşehir Belediyesi sınırları içine alındı. Gölbaşı ilçesi, Ankara Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde, 122.288 nüfusu ve 1300 km²’lik yüzölçümüyle devamlı gelişen bir ilçedir.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.