Ana Sayfa Etiketler Yenilenebilir enerji projeleri

Etiket: yenilenebilir enerji projeleri

Galata Wind Enerji’den beklenen hamle: Kar payı dağıtım kararında değişiklik

Galata Wind (GWIND) 2023’te kar payı dağıtımını artırdı, net kar ve yatırım stratejilerini detaylandırarak enerji sektöründeki pozisyonunu güçlendiriyor..

IC Enterra Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı büyük ilgi gördü

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzı büyük ilgi gördü. Yatırımcılar, Türkiye'de sürdürülebilir büyüme ve yenilenebilir enerjiye yöneliyor.

ORGE’de hedef 50 megavat güneş enerjisi kurulumu

ORGE (IST: ORGE), Türkiye'nin yenilenebilir enerji dönüşümünde rol oynuyor. 2024 için 50 MW güneş enerjisi kurulum hedefiyle öne çıkıyor.

Yeo Teknoloji’den 11,7 milyon dolarlık güneş enerjisi anlaşması

Yeo Teknoloji, güneş enerjisi sektöründe 11.7 milyon dolarlık anlaşmayla pozisyonunu güçlendiriyor; KAP bildirimi detaylarıyla paylaşıldı.

Akfen’in Gelinkaya Güneş Enerji Santrali ve Elektrik Depolama Tesisi için ÇED’den...

Erzurum, Aşkale'de Akfen Yenilenebilir Enerji (IST: AKFYE) tarafından geliştirilen Gelinkaya Güneş Enerji Santrali ve Elektrik Depolama Tesisi, Çevresel Etki Değerlendirmesinden olumlu sonuç alarak Türkiye'deki...

ABD’nin en büyük yenilenebilir enerji projesi başlıyor: SunZia

Yeni Meksika'dan Arizona ve Kaliforniya'ya rüzgar enerjisi taşıyacak dev proje ABD'de yenilenebilir enerji alanında en büyük ölçekte kabul edilen bir proje, 11 milyar dolarlık finansman...

Yeşil enerji projeleri için 5 ilde kamulaştırma yapılacak

Türkiye'nin enerji altyapısını güçlendirmek için bazı bölgelerde kamulaştırma kararı alındı. Bu kapsamda, güneş enerjisi santralleri, rüzgar enerjisi tesisleri ve doğal gaz dağıtım tesisleri için...

Sanko Enerji yurt dışı projelerin finansmanı için IFC ile anlaştı

Sanko Enerji, Dünya Bankası kuruluşu IFC ile anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında her iki taraf da yurt dışındaki yenilenebilir enerji ve yeni teknoloji yatırımları için proje keşfi, inceleme ve finansman olanaklarını değerlendirebilecek.