Ana Sayfa Etiketler Tolunay Yıldız

Etiket: Tolunay Yıldız

Tuzla’da enerji depolama sistemlerinde yerli robot devrimi

YEO Teknoloji (YEOTK) ve Robo Otomasyon'un Tuzla'daki enerji depolama sistemleri fabrikası, yerli robotlarla üretim yapacak.

Enerjisa, YEO Teknoloji ve MLP Care’den sağlık hizmetlerinde güneş enerjisi hamlesi

Enerjisa, YEO Teknoloji ve MLP Care, Türkiye'de sağlık sektörü için yenilenebilir enerji projeleri başlatıyor.

YEO’nun ABD’deki güneş enerjisi yatırımı: 62 MWp kapasiteli proje

YEO, ABD'nin Georgia eyaletinde yenilikçi 62 MWp güneş enerjisi santrali projesine yatırım yapıyor. Uzmanlık ve küresel hedefler öne çıkıyor.

YEO Teknoloji İtalya’da 7,4 MW’lik GES kuruyor

YEO Teknoloji (IST: YEOTK), İtalya'nın Bressana bölgesinde 7,4 MWp kapasiteli yenilenebilir enerji projesi ile Avrupa'daki güneş enerjisi yatırımlarını genişletiyor. Bu proje, şirketin yenilenebilir enerji alanındaki...

YEO Teknoloji, yüzer GES projeleri geliştirecek

YEO Teknoloji, Marinenergy markasıyla yüzer GES projeleri geliştireceğini açıkladı. Şirketin hedefinde ise Güney Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki sulama kanalları var.

YEO, İstanbul’da 1 GWh kapasiteli batarya fabrikası kuracak

YEO Teknoloji’nin iştiraki Reap Batarya yılda 1 GWh’lık enerji depolama sistemi üretme kapasitesine sahip fabrikasını bu yıl İstanbul’da açmayı planlıyor.

YEO Teknoloji, Romanya’da güneş enerjisi yatırımı yapıyor

YEO Teknoloji, Avrupa kaynaklı finansmanla Romanya Caracal’da 18,5 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi santrali (GES) yatırımının inşasına başladı.

YEO Teknoloji, Reap Battery ile enerji depolama sektörüne girdi

YEO Teknoloji’nin enerji depolama sistemlerine yönelik hedefleri ve Reap Battery’nin yatırım planları, YEO Teknoloji CEO’su Tolunay Yıldız ve Reap Battery CEO’su Alper Baykut’un katıldığı bir toplantıyla tanıtıldı.