Ana Sayfa Etiketler Temsa

Etiket: Temsa

TEMSA, Busworld Europe Fuarı’nda sıfır emisyonlu ulaşım teknolojilerini sergiledi

TEMSA, sürdürülebilirlik yolunda attığı adımlarla, Brüksel'de düzenlenen Busworld Europe'da 10 sıfır emisyonlu aracını tanıttı. TEMSA, ticari araç pazarında sürdürülebilirlik hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda...

Enerjisa Enerji ve TEMSA’dan depremzede çocuklara “Oyungezer” otobüs

Enerjisa Enerji’nin, TEMSA’nın sağladığı otobüsü bir oyun merkezine dönüştürdüğü “Oyungezer”, depremden etkilenen Hataylı çocuklara moral olacak.

TEMSA, Fuso Canter’ın elektrikli modelini Türkiye’de satışa sunacak

TEMSA, hafif kamyon segmentinin simge modellerinden Fuso Canter'in elektrikli versiyonunu Türkiye'de satışa sunacak.

TEMSA Adana fabrikasının çatısına 850 kW güneş enerjisi kurdu

TEMSA’nın Adana’daki otobüs fabrikası çatısına kurduğu 850 kWp kurulu gücündeki güneş enerjisi santrali yılda 1.194 MWh elektrik üretecek.  

TEMSA’dan Avrupa’nın ilk elektrikli şehirler arası otobüsü

TEMSA, yeni elektrikli aracı LD SB E’yi, Hannover’de düzenlenen IAA Transportation fuarında tanıttı. LD SB E ile elektrikli ürün gamındaki aracı beşe çıkaran TEMSA, 3 yıl içinde elektrikli araçların toplam üretim içerisindeki payını yüzde 50’ye yükseltmeyi hedefliyor.

TEMSA, beşinci elektrikli otobüs modelini Hannover’de tanıtacak

TEMSA, beşinci elektrikli modeli olan LD SB E’nin tanıtımını 19-25 Eylül arasında düzenlenecek ticari araç fuarı IAA Hannover Transportation’da gerçekleştirecek.

Eşarj İsveç’de şarj istasyonu kuruyor

Enerjisa Enerji bünyesindeki Eşarj, Temsa’nın Adana tesislerinde üretilerek İsveç’e ihraç edilen 6 adet MD9 electricCITY elektrikli otobüsün şarj ihtiyacı için İsveç’de şarj istasyonu kuracak.

Türkiye’nin ilk yüzde 100 yerli akıllı otobüsü 

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mehmet Büyükekşi, TİM’in de Kocaeli Üniversitesi İnovaTİM ekibinin katılımı ile desteklediklerini belirterek, projenin Türkiye için oldukça önemli olduğunu vurguladı....

Aselsan ile Temsa ortak elektrikli otobüs geliştirdi

ASELSAN Elektrikli Araç Sistemleri Program Müdürü Ali Murat Topçu, toplu ulaşım için TEMSA ile elektrikli otobüs geliştirdiklerini, 8-10 dakikada şarj olabilen aracın ilk iki...