Ana Sayfa Etiketler Smart Energy

Etiket: Smart Energy

Meslek Lisesi bünyesinde yenilenebilir enerji bölümü açıldı

Smart Energy ile Özel Adem Ceylan Final Meslek Teknik Koleji imzalanan protokol ile okul bünyesinde açılan yenilenebilir enerji bölümü gençlerin yenilenebilir enerji sektöründe istihdamı için beceri kazandıracak.

Smart Energy ile Garanti BBVA arasında partnerlik anlaşması

Garanti BBVA Leasing ve Smart Energy, partnerlik anlaşması imzaladı. İmzalanan protokol sayesinde Smart Energy, kurulumunu üstleneceği projelere uygun finansman çözümleri sunacak.

GENSED: “Mahsuplaşma güneş enerjisi sektörünü büyütecek”

GENSED Başkanı Halil Demirdağ, Türkiye’nin güneş enerjisi alanında önemli atılımlar yaptığını belirterek, EPDK’nın aylık mahsuplaşmayla ilgili en son kararının güneş enerjisi sektörünü büyüteceğini söyledi.

Smart Energy: “Güneşte yerlilik oranı yüzde 75’e ulaştı”

Smart Energy Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ, bir güneş enerjisi santralini meydana getiren ekipmanın yüzde 75’inin yerli olarak üretildiğine dikkat çekerek, “Türkiye artık santrallerde kullanılan çelik konstrüksiyon, kablo ve trafo gibi bileşenleri üretip ihraç edebilen bir ülke” dedi.

GENSED güneş enerjisinde yeni kapasite istiyor

GENSED Başkanı Halil Demirdağ, güneş enerjisinde 5 bin MW kapasiteye ulaşıldığına ve panel üretiminde yüzde 50 yerlilik oranı yakalandığına dikkat çekerek, “2019 yılında alım teşviği (FİTs) değil, sadece yeni kapasite istiyoruz” dedi. 

Smart Energy: “Güneş enerjisinde yeni kapasiteler açılmalı”

Smart Energy Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ, Türkiye'nin güneş enerjisinde kurulu gücünün 4 bin 700 MW’a çıktığını belirterek, “Bu başarının sürmesi için kapasite artışı gerekli, bunun için de yatırımcı desteklenmeli” dedi.

Akfen’in Konya’daki GES’lerinin panellerini Smart Energy üretecek

Smart Energy tarafından üretilecek Phono Solar markalı güneş panelleri, Akfen Yenilenebilir Enerji tarafından Konya Ereğli’de hayata geçirilecek toplam 24 MW kapasiteli Yaysun ve MT Doğal GES projelerinde kullanılacak.

Smart Energy, yerli hücre üretimini hedefliyor

Çinli SUMEC ile İstanbul Tuzla’da güneş paneli üretimi yapan Smart Energy Yönetim Kurulu Başkanı Halil Demirdağ, “2018 yılında hücre üretim hattının müjdesini vermek istiyoruz” dedi.

Güneş enerjisinde 3.421 MW kapasiteye ulaşıldı

GÜNDER Başkanı Kutay Kaleli, güneş enerjisinin 2015’den itibaren ivme kazandığına dikkat çekerek, 2018 yılı Ocak ayı itibariyle toplamda 3.421 MW’lik kurulu güce erişildiğini söyledi.

“Yeşil enerjinin müteahhitliğinde de öncü olabiliriz”

Smart Energy YK Başkanı Demirdağ, Türkiye’nin yeşil enerjide hızlı ilerlediğini belirterek, “Yeşil enerjinin müteahhitliğinde de öncü olabiliriz” dedi.