Ana Sayfa Etiketler Kıvanç Zaimler

Etiket: Kıvanç Zaimler

Enerjisa Enerji olağan genel kurulu: Yatırımlar, finansal sonuçlar, gelecek planları

Enerjisa Enerji'nin 2023 olağan genel kurulu detayları: 15.7 milyar TL yatırım, yenilikçi projeler ve sürdürülebilir büyüme stratejileri.

Enerjisa Üretim halka arza hazırlanıyor

Sabancı Holding'in Enerjisa Üretim'i halka arz etme planları ve Davos'tan yansımalar.

Sabancı, ABD’de güneş santrali ve enerji depolama tesisi aldı

Sabancı Holding, sürdürülebilir enerji ve iklim teknolojileri alanında Türkiye ve ABD'deki yatırımlarını genişleterek yenilenebilir enerji portföyünü büyütüyor.

Enerjim Sensin Hızlandırma Programı başvuruları başladı

EPDK ve Elder koordinatörlüğünde, İTÜ ARI Teknokent iş birliği ile enerji projelerini desteklemeyi amaçlayan “Enerjim Sensin Hızlandırma Programı” için başvurular başladı.

Enerji krizi fırsatlar da yaratıyor

IICEC Konferansı kapsamında düzenlenen panelde enerji krizi ve yenilenebilir enerjinin önemi sektör ve şirketler açısından değerlendirildi.  

Yeşil destinasyon modeli Küçükköy’de oluşturulacak

Enerjisa Enerji, UNDP ve Sabancı Üniversitesi Küçükköy’de yeşil destinasyon modeli oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Enerjisa 5 yılda 5 bin MW kurulu güç hedefliyor

22 santralde, 5 farklı teknolojiyle üretim yapan ve 5 yıllık vizyonunu paylaşan Enerjisa Üretim, sadece yenilenebilir enerjiye yapacağı yatırımlarla 5 bin MW toplam kurulu güç hedefliyor.

Sıfır emisyon için yılda 5 trilyon dolar enerji yatırımı lazım

IEA Başkanı Dr. Fatih Birol, dünyadaki enerji yatırımlarının yılda 2 trilyon dolar olduğuna işaret ederek  “2050’deki sıfır emisyon hedefine ulaşılması için bunun 5 trilyon dolara çıkması lazım.” dedi.

Enerjisa, elektrikli araç şarj istasyonu işine girdi

Enerjisa Enerji, sarj istasyonu ağı kurulumu alanında pazar lideri konumunda olan Elektrikli Araçlar Şarj Sistemleri A.Ş. hisselerinin büyük çoğunluğunu satın aldı.

Enerjisa 62 MW’lik Doğançay HES’i devreye aldı

Enerjisa’nın Adana Seyhan Havzası’nda bulunan Doğançay Çayı üzerinde 2011 yılı sonunda yapımına başladığı hidroelektrik santrali (HES) tamamlandı. 62 megavatlık kurulu güce ve yıllık 169...