Ana Sayfa Etiketler Ihracat

Etiket: ihracat

İhracatta sürdürülebilir gelecek: Garanti BBVA İzmir buluşması

Garanti BBVA'nın İzmir'de düzenlediği 'İhracatta Sürdürülebilir Gelecek' etkinliği ve Yeşil Mutabakat hakkında önemli bilgiler

Türkiye’nin yeşil hidrojen üretimi 3.4 milyon tona ulaşacak

Türkiye’de yeşil hidrojen üretiminin 2050'de 3,4 milyon tona ulaşabileceği ve ihracat yapılabileceği ön görülüyor. Ekonomiye katkısının ise 2050'den itibaren yıllık 6-8 milyar dolar olacağı hesaplanıyor.

HT Solar 2021 yılında 1 GW ihracat hedefliyor

İstanbul’da Tuzla OSB’de güneş paneli üretimi yapan Çin devlet şirketi HT-SAAE’ye bağlı bir kuruluş olan HT Solar, bu yıl Türkiye için pazar payını yüzde 60’a çıkarmayı ve 1 GW ihracat gerçekleştirmeyi hedefliyor.

CW Enerji Lübnan’a güneş paneli satacak

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren güneş paneli üreticisi CW Enerji'nin Lübnan’a güneş paneli ve güneş enerji ekipmanı ihraç edeceği bildirildi.

CW Enerji Irak’a güneş enerjisi ekipmanı satacak 

Antalya Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren CW Enerji, ürettiği güneş enerjisi paneli ve ekipmanlarının satışı için Irak'ta faaliyet gösteren bir şirketle anlaşma imzaladı. 

GE, Bergama’dan ilk rüzgar türbin kanadı ihracatını yaptı

İzmir’in Bergama ilçesinde geçen yıl faaliyete geçen GE Yenilenebilir Enerji bünyesindeki LM Wind Power fabrikası, ilk rüzgar türbini kanadı ihracatını Avustralya’ya gerçekleştirdi.

Teksan ilk hibrid jeneratörü ihraç etti

Teksan Jeneratör, TÜBİTAK işbirliği ile geliştirdiği hibrit jeneratörünü Bolivya’ya ihraç etti. Türkiye’nin ilk hibrit jeneratörü Bolivya’da şebeke elektriğinin olmadığı baz istasyonunda kullanılacak. RÜZGAR VE GÜNEŞLE...