Ana Sayfa Etiketler Huawei

Etiket: Huawei

Tosyalı Holding tesis çatılarına 140 MW güneş enerjisi kuruyor

Tosyalı Holding, aynı anda tüm tesislerinin çatılarına toplam 140 MW güneş enerjisi kuracak. Dünyanın en büyük çatı üstü GES’i olacak projenin tamamı Nisan 2023 yılında devreye alınacak.  

Suoz Enerji Huawei ve Gintech’in distribütörlüğünü aldı

Çiller ailesinin sahibi olduğu Marsan Marmara Holding bünyesindeki güneş enerjisi şirketi Suoz Enerji, Çinli Huawei ve Tayvanlı Gintech ile solar invertörlerin Türkiye distribütörlüğü için anlaştı.

Çinli HT Solar, Türkiye’nin güneşine 1 milyar dolar yatıracak

Çin devlet şirketi HT Solar Enerji Genel Müdürü Robin Xi, “Güneş enerjisi için yapılacak ikinci YEKA ile ilgileniyoruz. 1 milyar dolarlık yatırım hesapladık, bunu gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

İnci Akü, solar aküleri Türkiye pazarına sunacak

İnci Holding’in iştiraklerinden İncitaş, Çinli Zhangzhou Huawei Power Supply Tech. ile iş birliği yaparak ‘Outdo Solar Jel’ markalı akülerinin Türkiye distribütörü oldu.

Çiller’in oğulları güneş enerjisinde iddialı

Eski Başbakan Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert Uçuran Çiller tarafından geçen yıl kurulan SUOZ Enerji, güneş enerjisi sektörüne hızlı ve iddialı giriş yaptı.

Akıllı şehirlerde suç azalıyor

Uluslararası Akıllı Şehirler Konferansı bu yıl “Şehirler İçin İnovasyon ve Değişim Zamanı” temasıyla gerçekleştirildi. Huawei’nin altın sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte “Etkinlikte Sürdürülebilir Şehirler: Akıllı Şehirlerde...

Elektrikli araçlar ve dronelar için ısıya dayanıklı pil

Huawei, yüksek ısıya dayanabilen dünyanın ilk uzun ömürlü grafen destekli lityum iyon pili araştırmalarında önemli bir gelişme kaydedildiğini duyurdu. Duyuru, Huawei'nin Merkezi Araştırma Enstitüsü...