Ana Sayfa Etiketler Hakan Yıldırım

Etiket: Hakan Yıldırım

Sanko Enerji temiz enerji kurulu gücünü 2 bin MW’ye çıkaracak

Sanko Enerji CEO’su Hakan Yıldırım, tamamı yenilenebilir kaynaklara dayalı 16 santral ve 1000 MW kurulu güce sahip olduklarını belirterek, önümüzdeki 10 yılda 1.000 MW daha kurulu güç hedeflediklerini açıkladı.

Türkiye’nin jeotermal sayesinde ciddi bir sondaj tecrübesi oluştu

Manisa’nın Salihli ilçesinde toplam 70 MW kapasiteli üç jeotermal santrali işleten Sanko Enerji Grubu CEO’su Hakan Yıldırım, “Burada o kadar çok sondaj yapıldı ki sondaj mühendisliği alanında kazanılan yetkinlik Karadeniz’de doğalgaz aramalarında işe yarıyor” dedi.

TÜREB’de eski başkan Ataseven yeniden aday

TÜREB’in seçimli genel kurulu 17 Mart’ta gerçekleşecek. TÜREB’in 2009 ile 2019 arasında üç dönem başkanlığını yapan Mustafa Serdar Ataseven seçimlerde yeniden aday olacak.

Hakan Yıldırım Sanko Enerji CEO’su oldu  

Sanko Enerji Genel Müdür Yardımcısı Hakan Yıldırım, 01 Mart 2021 tarihinden geçerli olmak üzere Sanko Enerji CEO’su olarak atandı. Çalışma hayatına ASELSAN’da başlayan Yıldırım, ardından,...

TÜREB olağanüstü genel kurula gidecek

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) Yönetim Kurulu, Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldırım’ın temsil ettiği tüzel kişilikte değişiklik olması sebebi ile Olağanüstü Genel Kurul düzenlenmesi...

TÜREB’in yeni başkanı Hakan Yıldırım oldu

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), geçtiğimiz günlerde Ankara’da gerçekleştirilen 12.Genel Kurulu’nda yeni yönetimini seçti. Görevi Mustafa Ataseven’den devralan Hakan Yıldırım 3 yıllığına başkanlık yapacak.