Ana Sayfa Etiketler GES

Etiket: GES

FİLE Ankara’daki deposunun çatısına güneş enerjisi kurdu

FİLE, gerçekleştirdiği GES Projesi ile Ankara’da bulunan ve 16 bin 858 metrekarelik alan üzerine kurulan deposunun çatısına 7 bin 756 adet güneş enerji paneli kurdu.

Cengiz Enerji’nin türbinleri hibrit santrale dönüşecek

Cengiz Enerji’nin Sinop ve Çankırı’daki RES’leri toplam 160 bin güneş paneliyle hibrit enerji santraline dönüşecek ve bu panellerle 85 MW’lik ek kurulu güç yaratacak.

Masfen Enerji’nin GES projelerini Garanti BBVA finanse edecek

Masfen Enerji ile Garanti BBVA arasında yapılan protokol ile güneş enerjisi santrali kurmak isteyen ve bunun için finansman desteği isteyen müşteriler Garanti BBVA’ya yönlendirilecek.

BİM’in depo çatılarına kurduğu güneş enerjisi 9 MW’ye ulaştı

BİM, altıncı güneş enerjisi kurulumunu Samandıra deposunda tamamladı. Böylece Batman, Arnavutköy, Iğdır, Denizli, Konya depolarıyla birlikte kurulan toplam GES kurulu gücü 9 MW'ye ulaştı.

İklimsa güneş enerjisi sektöründe faaliyete başladı

Teknosa’nın iklimlendirme sektöründeki markası İklimsa, Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) alanında faaliyete başladı. Firma çatı üstü güneş güneş sistemi kurulumu projelerinde hizmet verecek.

Diyarbakır OSB’de 15 fabrika elektriğini güneşten karşılıyor

Diyarbakır OSB’de faaliyet gösteren 15 fabrika Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun yüzde 65 hibe desteğiyle güneş enerjisi santrali kurarak enerji giderinde yüzde 30 ila 70 arasında tasarruf sağladı.

Masfen Enerji’nin kuracağı GES’leri Kuveyt Türk finanse edecek

İki kurum arasında imzalanan iş birliği protokolü ile lisanssız Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumu için finansman talebi olan müşteriler, Masfen Enerji tarafından Kuveyt Türk’e yönlendirilecek.

BİM depo çatılarına toplam 4,5 MW güneş enerjisi kurdu

Depolarının çatılarına güneş enerjisi sistemi kuran BİM, son olarak Denizli’deki deposunun çatısına 2 MW güneş sistemi kurdu. Böylece BİM’in depolarında toplam 4,5 MW güneş enerjisi kurulmuş oldu.

Galata Wind ile Doğan Holding kendi enerjisini üretecek

Galata Wind Enerji’nin iştiraki Sunflower, Doğan Holding genel merkezinin çatısına, 99kWp’lık GES sistemi kurdu. GES sistemiyle Doğan Holding, yılda 120 MWh enerji tasarrufu sağlayacak.

HT Solar 700 MW’lik GES projesine tedarikçi oldu

İstanbul Tuzla’da solar paneli üreten HT Solar, 2020’de kurulan güneş enerji santrallerinin yüzde 40’ına panel temin etti. HT Solar’ın Türkiye’deki referansları 700 MW’ı geçti.