Ana Sayfa Etiketler Garanti BBVA

Etiket: Garanti BBVA

İhracatta sürdürülebilir gelecek: Garanti BBVA İzmir buluşması

Garanti BBVA'nın İzmir'de düzenlediği 'İhracatta Sürdürülebilir Gelecek' etkinliği ve Yeşil Mutabakat hakkında önemli bilgiler

Elektrikli araç kiralayana düşük faizli kredi

Enterprise Türkiye’den elektrikli araç kiralayanlar, Garanti BBVA’dan düşük faiz oranları ve uygun ödeme koşullarıyla alışveriş kredisi kullanabilecek.

Garanti BBVA, yenilenebilir enerjiye 6 milyar dolar finansman sağladı

Garanti BBVA, rüzgâr ve güneş enerjisi kurulu gücünün 4’te 1’ine yakınını finanse ettiğini ve 2022 sonu itibarıyla yenilenebilir enerji projelerine 6 milyar doları aşan finansman sağladığını açıkladı. 

Garanti BBVA karbon yoğun sektörlerin finansmanını azaltacak

Garanti BBVA kömürden çıkış taahhüdünün ardından diğer karbon yoğun sektörler için de Paris Anlaşması Sermaye Geçişi Değerlendirmesi metodolojisi ile uyumlu karbonsuzlaşma hedeflerini açıkladı.

Garanti BBVA “Yeşil Mutabakat” konusunda danışmanlık yapacak

Garanti BBVA, Avrupa Yeşil Mutabakatı ve Sınırda Karbon Düzenlemesi Mekanizması ile KOBİ’ler başta olmak üzere AB’ye ihracatta bu süreçlerden etkilenecek sektör ve kurumlara danışmanlık yapmayı amaçlıyor.

İklimsa’nın çatı GES projelerini Garanti BBVA finanse edecek

Garanti BBVA, GES yatırımları için İklimsa ile iş birliği yaparak, güneş enerjisinden elektrik üretmek isteyen tüzel müşterilerine ve çiftçilere uygun koşullarda kredi imkânı sunuyor. 

Masfen Enerji’nin GES projelerini Garanti BBVA finanse edecek

Masfen Enerji ile Garanti BBVA arasında yapılan protokol ile güneş enerjisi santrali kurmak isteyen ve bunun için finansman desteği isteyen müşteriler Garanti BBVA’ya yönlendirilecek.

Türkiye’nin en büyük çatı üstü güneş enerjisi projesine finansman

Sürdürülebilirliği her yönüyle ele alan kredi yapılarıyla sürdürülebilir kalkınmaya destek veren Garanti BBVA, Türkiye’nin en büyük çatı üstü güneş enerjisi santraline (GES) 400 milyon TL finansman sağladı.

Garanti BBVA orman yangınlarıyla ilgili projelere destek verecek

Garanti BBVA, WWF-Türkiye ile iş birliği yaparak Türkiye’nin Canı Yanmasın Programı’nın destekçisi oldu. Program kapsamında orman yangınları ile ilgili sivil toplum tarafından geliştirilecek projelere finansal ve teknik destek sağlanacak.

Garanti BBVA, karbon emisyonlarını yüzde 71 azaltacak

Garanti BBVA Paris Antlaşmasıyla öngörülen en fazla 1,5 derece artış hedefiyle uyum çerçevesinde, karbon emisyonlarını 2025'e kadar yüzde 29, 2035'e kadar ise yüzde 71 azaltma hedefi koydu.