Ana Sayfa Etiketler Galata Wind

Etiket: Galata Wind

Proparco’dan Galata Wind’e 25 milyon dolarlık yeşil kredi

Galata Wind (IST: GWIND), Proparco ile 25 milyon dolarlık yeşil kredi anlaşması imzalıyor. Yenilenebilir enerji yatırımları konusunda öncülerinden Galata Wind, sürdürülebilir enerji projelerini desteklemek amacıyla...

Galata Wind, Taşpınar Rüzgar Santrali’nde kapasiteyi arttırıyor

Galata Wind, Bursa Taşpınar Rüzgar Santrali'nde yeni rüzgar türbinleri ve hibrit GES ile kapasite artışı gerçekleşti. Eklenen türbinlerle santralin toplam türbin sayısı 16'ya yükseldi.

Türkiye, şarj istasyonlarıyla Avrupa’da parlıyor

Türkiye'de elektrikli araçlar hızla yaygınlaşıyor. Çevre dostu şarj istasyonları ile sürdürülebilir bir gelecek inşa ediyoruz.

Temiz enerji için Yuvam Dünya Derneği ve Galata Wind iş birliği

Yuvam Dünya Derneği ve Galata Wind iş birliği ile Türkiye'de temiz enerji ve çevre bilinci destekleniyor. İklim krizi ve enerji dönüşümüne katkı sağlıyorlar.

Galata Wind 481 milyon lira vergi öncesi kar elde etti ...

Galata Wind, 2023 yılının ilk yarısında, operasyonlardan sağlanan kâr artışı ve net finansman gelirlerindeki yükselme sayesinde 481,29 Milyon TL vergi öncesi kâr elde etti.  

Galata Wind Avrupa’da 300 MW güneş enerjisi projesi geliştirecek

Yenilenebilir enerji alanında global bir oyuncu olmayı hedefleyen Galata Wind, Avrupa'da 300 MW güneş enerjisi projesi geliştirmek sözleşme imzaladı.

Galata Wind, 2022 yılında 793 bin 291 megavatsaat elektrik üretti

Yenilenebilir kaynaklardan 2022 yılında toplam 793 bin 291 megavatsaat elektrik üretimi yapan Galata Wind, ilk sürdürülebilirlik raporunu yayınladı.

Galata Wind 2023’te 2 milyar TL yatırım planlıyor  

Galata Wind, bu yılın ilk çeyrek finansal raporunda yüzde 4 artışla 268 milyon TL FAVÖK açıkladı. FAVÖK marjını yüzde 79 seviyesinde tutmayı başaran şirket net nakit pozisyonda dönemi kapattı.   

Galata Wind kurulu gücünü 550 MW’ye çıkarmayı hedefliyor

Galata Wind, 2022 yılının 9 ayında global enerji krizi ve makroekonomik belirsizliklere rağmen gelirlerini %161 artırarak 863 milyon TL’ye çıkardı.

EBRD, Galata Wind’e 45 milyon dolar finansman sağladı

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), yenilenebilir enerjide kapasiteyi artırmaya yönelik Galata Wind’e 45 milyon ABD Doları destek verdi.