Ana Sayfa Etiketler Enerjisa Üretim

Etiket: Enerjisa Üretim

Enerjisa Üretim ve Enercon imzaladı: Muğla’da 250 MW’lık anlaşma

Enerjisa ve Enercon, YEKA-2 kapsamında Muğla'da 250 MW'lık yenilenebilir enerji anlaşması imzaladı. Bu işbirliği, Türkiye'nin enerji geleceğini şekillendiriyor.

Enerjisa ve Kontrolmatik’ten Depolamalı RES

Enerjisa ve Kontrolmatik, Türkiye'nin enerji dönüşümünde öncü adımlar atıyor. Depolamalı RES projeleriyle sürdürülebilir enerji geleceğine yatırım yapıyor.

Enerjisa, Balıkesir’de hibrit santralini devreye aldı

Enerjisa Üretim, Balıkesir'deki hibrit güneş enerjisi santrali ile kapasite artışına giderek üretime devam ediyor.

Sabancı, ABD’de güneş santrali ve enerji depolama tesisi aldı

Sabancı Holding, sürdürülebilir enerji ve iklim teknolojileri alanında Türkiye ve ABD'deki yatırımlarını genişleterek yenilenebilir enerji portföyünü büyütüyor.

Enerjisa’dan yeni mezun kadın mühendislere kariyer fırsatı

Enerjisa Üretim, rüzgar enerjisi sektöründe yeni mezun kadın mühendislere kariyer fırsatı sunmak adına Rüzgarı Enerjiye Dönüştüren Kadınlar Programı’nı geliştirdi.  

Enerjisa, yeni rüzgar projeleri için EBRD’den 110 milyon dolar kredi aldı

Enerjisa Üretim, 55 MW kapasiteli yeni bir rüzgar enerjisi santrali alımını finanse etmek için Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası’ndan (EBRD) 7 yıl vadeli 110 milyon dolarlık kredi aldığını duyurdu.

Enerjisa, HES’ler için su altı ölçüm robotu geliştirdi

Enerjisa, İzmir merkezli bir start up olan Werover ile işbirliği yaparak, hidroelektrik santrallerinde kullanmak amacıyla su altı robotu Hydrov Profiler’ı geliştirdi.

Enerjisa 5 yılda 5 bin MW kurulu güç hedefliyor

22 santralde, 5 farklı teknolojiyle üretim yapan ve 5 yıllık vizyonunu paylaşan Enerjisa Üretim, sadece yenilenebilir enerjiye yapacağı yatırımlarla 5 bin MW toplam kurulu güç hedefliyor.

Enerjisa rüzgar enerjisinde 1.500 MW’ye ulaşacak

Enerjisa Üretim YEKA 2 ihalelerinin tamamını kapsayan bin megavatlık rüzgâr enerjisi yatırımını gerçekleştirmek için Enercon ile anlaşma imzaladı.

Enerjisa’dan Türkiye’nin ilk dijital HES projesi

Enerjisa Üretim, Dağdelen Hidroelektrik Santrali’ni 2022 itibarıyla hiç insan gücü kullanmadan tamamen uzaktan yönetilebilir ve dijital şekilde üretim yapabilen bir yapıya kavuşturdu.