Ana Sayfa Etiketler çatı üstü güneş enerjisi

Etiket: çatı üstü güneş enerjisi

Çatı üstü güneş enerjisinde patlama yaşanıyor

Dünya genelinde geçen yıl çatı üstü güneş enerjisi kapasitesi yüzde 49 artarak 118 GW’ye yükselirken, artışın 2023'te de devam etmesi ve 159 GW daha yeni kurulum yapılması planlanıyor.

FİLE Ankara’daki deposunun çatısına güneş enerjisi kurdu

FİLE, gerçekleştirdiği GES Projesi ile Ankara’da bulunan ve 16 bin 858 metrekarelik alan üzerine kurulan deposunun çatısına 7 bin 756 adet güneş enerji paneli kurdu.

Türkiye’nin en büyük çatı üstü güneş enerjisi projesine finansman

Sürdürülebilirliği her yönüyle ele alan kredi yapılarıyla sürdürülebilir kalkınmaya destek veren Garanti BBVA, Türkiye’nin en büyük çatı üstü güneş enerjisi santraline (GES) 400 milyon TL finansman sağladı.

Solarçatı, 100 MW kuruluma ulaştı

Proje geliştirme ve EPC firması Solarçatı kurucusu Utku Korkmaz Türkiye’nin şu ana kadarki toplam güneş enerjisi kurulu gücünün yaklaşık yüzde 1,5’ünü geliştirdiklerini belirterek bunun yaklaşık 100 MW olduğunu söyledi.

Çatısına güneş enerjisi kurmak isteyene tek tıkla maliyet hesabı

Gumbel Group, internet üzerinden ElseRoof Simülatör ile çatısına güneş panel sistemi kurmak isteyen ev veya iş yerleri için birkaç adımda maliyet ve tasarruf hesabı çıkarabiliyor.

Çatınıza güneş paneli kurmak için beş neden

Eğer siz de elektrik faturanızı ve karbon ayak izinizi düşürmenin yolunu arıyorsanız ancak halen güneş  enerjisi kullanmıyorsanız lütfen bu haberi okuyun.

Seiso’dan çatı üstü güneş için Solar Kumbara projesi

Anahtar teslimi proje geliştiren EPC firması Seiso Enerji, çatı üstü güneş enerji sistemlerinin finansmanı için geliştirdiği Solar Kumbara projesini Solarex’de tanıttı.