Enerjisa Enerji tüm nesillerin daha yeşil bir dünya bilinci ile hareket etmesine katkı sağlamak amacıyla ‘Geleceğin Kahramanı’ 2D çizgi hikâye serisini çocuklarla buluşturuyor. Serinin Youtube’ta yayınlanan ilk altı bölümü 6,5 milyona yakın izlenme ile büyük ilgi gördü.

Enerjisa Geleceğin KahramanıDaha iyi bir gelecek için yaptığı çalışmaları gençlere daha iyi anlatmak isteyen Enerjisa Enerji, Geleceğin Kahramanı serisinde yarattığı kurgusal karakter Alya’nın maceralarını anlatıyor. Alya’nın, babasını arama yolculuğuna çıktığı animasyon dizi ile hem farkındalık oluşturmak hem de kısa ve eğlenceli içerikler ile yeni nesli daha iyi bir gelecek hakkında bilgilendirmek hedefleniyor. Her Cuma günü Enerjisa Enerji’nin YouTube kanalında yayınlanan ve toplamda 8 bölümden oluşacak serinin ilk altı bölümü 6,5 milyona yakın izlenme ile büyük ilgi gördü. Serinin gelecek bölümleri ve Alya’nın başına gelecekler ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Babasıyla çok iyi bir ilişkisi olan bilim aşığı Alya’nın, babasının aldığı elektrikli araçtan etkilenerek üzerinde yaptığı geliştirmelerin aktarıldığı hikâyede, Alya ailesi tarafından topluma ve çevreye saygılı, farkındalık sahibi genç bir kadın olarak karşımıza çıkıyor. Babasının doğum gününde onu yalnız bırakmamak için elektrikli arabasıyla yola çıkıyor ve yolda çeşitli maceralara atılıyor.

Yayınlanan ilk 6 bölümde elektrikli şarj istasyonlarına, yenilenebilir enerji sistemlerine, küresel iklim krizinin olası sonuçlarına ve yangın tespit sistemi Kozalak’a da değiniliyor.  

Enerjisa Geleceğin Kahramanı Proje künyesi

Reklamveren: Enerjisa
Reklamveren Yetkilileri: Göktürk Demirel, Yeliz Yalçınkaya, Tolga Tunç Ayalp
Ajans Direktörü: Ahmet Şükrü Altındağ
Kreatif Yazar: Onur Deveci, Oğuzcan Önver
Animasyon: Ömer Özsoy, Kadir Şahin
Art Director: Erdem Cambaz, Özkan Korkmaz
İllustrator: Gamze Beyaz
Proje Yönetimi: Esra Naz Altındağ
Strateji Ekibi: Gresi Sanje, Begüm Ferikoğlu
Medya Ajansı: Mediacom

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.