GESA, WTUI Konferansında Yenilikçi Enerji Çözümlerini Sergiliyor!

Enerji santrallerinin kurulumu, işletmesi ve bakım- onarım hizmetlerini yapan Pro-Per Enerji, ABD’li enerji şirketi Baseload ile işbirliği yaparak Global Energy Services Alliance (GESA) adlı bir şirket kurdu. Şirket, GESA aracılığıyla Amerika pazarında liderliğe oynayan global bir marka olmayı hedefliyor.

Pro-Per Enerji, Türkiye’deki enerji ve elektrik üretim sektöründe müşterilerine bakım, onarım ve işletme gibi alanlarda hizmet veriyor. Şirket, kısa bir süre içerisinde Türkiye’de önemli projelere imza atarak başarısını kanıtladı. Şimdi ise ABD’de GESA ile birlikte kurdukları şirket ile global bir marka olma yolunda ilerliyor.

GESA, enerji ve güç üretimi sektörlerinde tek durak noktası olarak hizmet veriyor

GESA, enerji ve güç üretimi sektörlerinde tek durak noktası olarak hizmet veriyorGESA, enerji ve güç üretimi sektörlerinde hizmet vermek için kurulmuş ve tüm hizmet ihtiyaçları için tek durak noktası sağlamayı amaçlıyor. Şirketin uzmanlığı doğal gaz, hidroelektrik ve güneş santralleri, gaz, buhar, hidro türbinlerde dünya standartlarında yetkinlikleri ve jeneratörlerde üst düzey bakım ve onarım yetenekleri ile dünya genelinde tanınıyor.

GESA, Amerika pazarına hızla giriş yaparak ilk altı ayda 11 türbin kurulumunu tamamladı ve ABD, Meksika ve Peru’da 8 bakım projesi gerçekleştirdi. Şirket, 2023 yılında daha da büyük projelere dahil olmayı hedefleyerek çalışmalarına devam ediyor.

GESA, WTUI konferansında yenilikçi enerji çözümlerini sergiliyor!

GESA’nın yenilikçi çözümleri, ‘AERODERIVATIVE’ türbin teknolojisini kullanan ve özellikle General Electric şirketinin LM serisi türbinlerine sahip olan şirketlerin ilgi gösterdiği WTUI Konferansı‘nda sergileniyor. GESA, bu konferansta yenilikçi çözümlerini sergileyerek sektörde adını duyurmaya devam ediyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.