CYE Türkiye 2024 İzmir BiggBiodesign biyoteknoloji yenilikleri yaratıcı liderlik zirvesi 2024

26-28 Nisan 2024 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Yaratıcı Liderlik Zirvesi ve Creative Young Entrepreneur (CYE) Türkiye Programı, girişimcilik dünyasının öne çıkan isimlerini bir araya getirdi. İstanbul ve Balıkesir’den yoğun katılımın olduğu etkinlik, girişimcilerin ve yatırımcıların yeni fikirler ve projeler etrafında bir araya gelmelerine olanak tanıdı.

İrmak Çağlayan’ın liderliğindeki BiggBiodesign, doğa dostu biyoteknoloji platformu ile zirvenin yıldızı oldu. Proje, iklim değişikliğiyle mücadele kapsamında sürdürülebilir ve organik ürünler geliştiriyor. Bu ürünler, doğal lif ve polimerler kullanılarak zararlı kimyasallardan arındırılmış, çevreye duyarlı yöntemlerle üretiliyor ve atık miktarını azaltmayı hedefliyor.

İlham veren konuşmalar

Zirve, Jay Johnson, Mustafa Bayındır, Ruhi Kaykayoğlu gibi yaratıcılık ve liderlik üzerine uzmanlaşmış konuşmacıların ilham verici seanslarına ev sahipliği yaptı. Ayrıca, Nevzat Aydın ve Ersan Öztürk gibi tecrübeli girişimciler, kendi başarı hikayeleri ve derslerini paylaşarak yeni girişimciler için değerli önerilerde bulundular.

CYE Türkiye 2024 İzmir BiggBiodesign biyoteknoloji yenilikleri yaratıcı liderlik zirvesi 2024JCI Türkiye ve JCI İzmir’in rolü

JCI Türkiye ve JCI İzmir şubesi, genç liderlerin kişisel ve profesyonel yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olacak imkanlar sunarak, toplumda pozitif değişim yaratmalarını teşvik ediyor. JCI, Birleşmiş Milletler bünyesinde özel danışman statüsüne sahip ilk sivil toplum kuruluşu olarak, “Yaparak Öğrenme” ve “Örnek Liderlik” ilkeleriyle liderlik ve yönetim becerilerini pekiştirmeyi amaçlıyor.

Gelecek vizyonu ve fırsatlar

Zirve, katılımcılara İzmir’deki etkinliklere ücretsiz katılma, ulusal hızlandırıcı programlara kabul, ayrıca Oulu, Finlandiya ve Taoyuan, Tayvan’da düzenlenecek uluslararası CYE yarışmalarına katılma şansı gibi birçok fırsat sundu. Bu, girişimcilerin global düzeyde rekabet etme ve işlerini genişletme kapasitelerini artırma imkanı sağladı.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.