Solarçatı ve QNB Finansbank’ın ortak iştiraki olan Hemenal, çatıya güneş enerjisi sistem kurulumuna özel ihtiyaç kredisi paketi oluşturdu.

Hemenal’dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı ve QNB Finansbank’ın yüzde 100 iştirak firması Hemenal, çatıya güneş elektrik santraline özel ihtiyaç kredisi paketi hazırladı. Türkiye’de ilk olan bu paket kapsamında Solarçatı veya bayileri üzerinden direkt kredi kullanımı gerçekleşebiliyor.

15 DAKİKADA TAMAMLANIYOR

Kefilsiz, senetsiz ve TC kimlik numarası sorgulaması ile gerçekleşen işlem, kişinin kredibilitesi uygunsa 15 dakikada tamamlanabiliyor. Bireyler, banka şubesine gitmeden, kredi kartı limitlerine dokunmadan ve tek imzayla kredilerini kullanabiliyor. İki kurumun oluşturduğu bu yapıda, çatılarda yeşil elektrik üretiminin yaygınlaşması için özel faiz oranları ile çalışılmış 12, 24 ve 36 aylık seçenekler mevcut bulunuyor.

Çatılarına güneş enerjisi santrali kurmak isteyen bireyler “www.solarcati.com” üzerinden taleplerini iletebiliyor. Hemenal sistemi üzerinden kredi kullanan bireyler, firmanın web sitesi “www.hemenalfinans.com.tr” üzerinden de talep ve sorularını yetkililere iletebiliyor.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.