BYD Türkiye 2024 Kampanyası ATTO 3 Elektrikli SUV Özellikleri Test Sürüşü Festivali ve Fiyat Fırsatları

Dünyada elektrikli otomobil satışlarında lider BYD, yeni kampanyalar ve test sürüşleriyle Türkiye’de de müşterilerine benzersiz fırsatlar sunuyor

BYD Türkiye 2024 Kampanyası ATTO 3 Elektrikli SUV Özellikleri Test Sürüşü Festivali ve Fiyat Fırsatları Türkiye elektrikli otomobil sektörünün lider markalarından BYD, 2024 yılının başlangıcını müşterilerine cazip fiyatlar ve ekstra hediyeler sunarak kutluyor. Geçen yılın fiyatlarıyla sunulan 2023 model BYD ATTO 3, bu kampanya kapsamında alıcılarına kasko veya duvar tipi AC şarj cihazı gibi çeşitli hediyeler sunuyor. BYD, 31 Ocak’a kadar sürecek bu kampanyanın, elektrikli araç piyasasında büyük ilgi görmesini bekliyor. 50 bin TL’lik takas indirimiyle sunulan BYD ATTO 3, teknoloji ve fiyat dengesiyle cazip bir seçenek.

Test sürüşü festivali ile elektrikli sürüş deneyimi

BYD Türkiye, 10-21 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan BYD Test Sürüşü Festivali’nde, elektrikli araç meraklılarını BYD ATTO 3 ile tanışmaya davet ediyor. Festival, BYD bayilerinde gerçekleştirilecek ve ziyaretçilere eğlenceli ve interaktif bir deneyim sunacak. ATTO 3’ün sportif tasarımı ve aile dostu SUV özellikleri, festival kapsamında test sürüşleriyle öne çıkacak.

BYD Türkiye 2024 Kampanyası ATTO 3 Elektrikli SUV Özellikleri Test Sürüşü Festivali ve Fiyat FırsatlarıBYD ATTO 3’ün teknik özellikleri

BYD ATTO 3, 150 kW (204 HP) güç üreten bir elektrik motoruna ve iki farklı batarya seçeneğine sahip. 49,92 kWh ve 60,48 kWh’lık batarya seçenekleri, aracın 420 kilometreye kadar menzil sunmasını sağlıyor. Araç ayrıca, 150 kW hızlı şarj desteği ile 29 dakikada %30’dan %80’e şarj olabiliyor. Elektrikli açılabilir panoramik sunroof, elektrikli bagaj kapağı ve ısıtmalı ön koltuklar gibi özelliklerle donatılmış ATTO 3, 0-100 km/s hızlanmasını 7,3 saniyede tamamlıyor.

Kampanya kapsamında sunulan özel hediyeler

31 Ocak’a kadar süren bu özel kampanya kapsamında, BYD ATTO 3 satın alan her müşteriye 1 yıllık BYD kasko veya 11 kW’lık duvar tipi AC şarj ünitesi hediye ediliyor. Ayrıca, araç enerji paylaşımı, halı paspas seti, kauçuk paspaslar ve bagaj havuzu gibi zengin aksesuarlar standart olarak sunuluyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.