Biotrend Enerji CFO'su Hakan_Hamurcu

Biotrend Enerji’de CFO görevine Hakan Hamurcu atandı. Hamurcu, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisat bölümünde tamamladı. 1999 yılında müfettiş yardımcısı olarak başladığı kariyerinde finans, muhasebe ve risk alanlarında uzmanlaştı.

Biotrend Enerji’de gerçekleşen yeni CFO pozisyon atamasıyla ilgili konuşan Osman Nuri Vardı, “Biotrend Enerji bünyesinde gerçekleştirdiğimiz yüksek katma değerli projelere paralel olarak bünyemizde yeni istihdamlar olmaya devam ediyor. Hakan Hamurcu’nun bu pozisyonda başarılı olacağına güveniyor, kendisine aramıza hoş geldiniz diyorum” dedi.

11 ilde 18 tesisle faaliyet gösteriyor

Doğanlar Holding iştiraki olan Biotrend Enerji, 2017 yılında kuruldu. Biotrend Enerji bünyesinde, 2022 Mart ayı sonu itibariyle, 15 biyogaz, 2 biyokütle ve 1 atık yakıt hazırlama ve tedarik tesisi olmak üzere ve ön lisansı alınmış, yapılmakta olan yatırımları ile birlikte toplam 18 tesisi bulunuyor. Toplam 6 bölgede, 11 ilde, 18 tesiste çöpleri elektriğe dönüştürerek, yüz binlerce hanenin enerji ihtiyacını karşılıyor.

Şirketin sahip olduğu ön lisans ve lisansların toplam gücü; 181,3 MWe seviyesinde. Bu gücün; 137,7 MW’lık kısmı biyogaz ve 43,6 MW’lık kısmı biyokütle tesislerinden oluşuyor. Biotrend Enerji Türkiye biyokütle pazarında en büyük oyunculardan biri konumunda.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.