Aydem Plus Güneş Enerjisi Çözümleri OTOWATT Elektrikli Araç Şarj İstasyonları I-REC Sertifikalı Yeşil Enerji

Aydem Enerjin (IST: AYDEM), kişilere ve işletmelere sürdürülebilir enerji çözümleri sunmak üzere yeni iştiraki Aydem Plus’ı tüketicilerle buluşturuyor.

Aydem Plus Aydem+ Güneş Enerjisi Çözümleri OTOWATT Elektrikli Araç Şarj İstasyonları I-REC Sertifikalı Yeşil EnerjiAydem Plus, Güneş Enerjisi Sistemleri’nden (GES) elektrikli araç şarj istasyonu OTOWATT’a kadar birçok alanda yenilikçi enerji çözümleri teknik ve danışmanlık destekleriyle tüketicilere sunuyor.

Aydem Enerji’nin çatısı altında kurulan Aydem Plus, yenilenebilir enerji kaynaklarına odaklanarak önemli bir misyon üstleniyor. Güneş Enerjisi Sistemleri (GES) ile elektrik üretmeye kişileri ve işletmeleri teşvik eden Aydem Plus; İzmir, İstanbul, Denizli, Muğla, Aydın, Balıkesir ve Manisa’da, 37 MW’lık kapasiteye sahip GES kurulumları gerçekleştirdi ve 11 MW’lık GES’in kurulum aşamasında. Kurulum hizmelerinin yanında Aydem Plus, işletmelerin enerji yönetimini kolaylaştırmak için dijital platformlar, teknik destek ve danışmanlık hizmetleri de sunuyor.

Aydem Plus Güneş Enerjisi Çözümleri OTOWATT Elektrikli Araç Şarj İstasyonları I-REC Sertifikalı Yeşil EnerjiUluslararası Yenilenebilir Enerji Sertifikası (I-REC) ile taahhüt

Aydem Plus, işletmelere uluslararası ölçekte geçerli olan I-REC (International Renewable Energy Certificate) sertifikası sunarak yenilenebilir enerji üretimini destekliyor. Bu sertifika, işletmelerin çevresel sürdürülebilirlik taahhütlerini yerine getirirken, küresel pazarda rekabet avantajı kazanmaları sağlıyor.

Aydem Plus Güneş Enerjisi Çözümleri OTOWATT Elektrikli Araç Şarj İstasyonları I-REC Sertifikalı Yeşil Enerji Elektrikli araç şarj istasyonları: OTOWATT ile yenilik

Aydem Plus, OTOWATT markasıyla elektrikli araç şarj istasyonları kuruyor. İzmir, Denizli, Muğla, Aydın, Manisa, Balıkesir ve İstanbul’da 54 elektrikli araç şarj istasyonu (dört adedi DC) kullanıcıların hizmetine sunuldu. Ayrıca işletmelere kurulum, yazılım ve ödeme altyapıları konusunda çözümler sunuluyor.

Evler için akıllı enerji çözümleri

Aydem Plus, ev sahiplerine temiz enerji çözümleri sunuyor. Güneş Enerjisi Santralleri ile GES kurulum hizmeti verirken, enerji depolama sistemleriyle kesintisiz enerji sağlama avantajı kazandırıyor. Bunlara ek olarak elektrikli araç sahiplerine evlerinde şarj çözümleri sunuluyor.

Aydem Plus, Türkiye’nin enerji geleceğine sürdürülebilir ve yenilikçi çözümleri kişilere ve işletmelere ulaştırıyor.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.