Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu, Türkiye Bölümü GÜNDER, YEKA-2 GES ve Enerji Depolama Sistemi ihalelerinin şartnameleri hakkında sektör görüşü oluşturmak amacıyla 26 Eylül 2018 günü, Ankara’da bir sektörel görüş toplantısı düzenleyecek.

Türkiye’nin ikinci en büyük güneş enerjisi ihalesi YEKA-2 GES başvuruları, 2019 yılı Ocak ayının son haftasında alınacak. GÜNDER bu ihaleye ilişkin YEKA 2 GES şartnamesi ile Niğde, Bor YEKA GES’te kurulacak olan Enerji Depolama Sistemi şartnamesi hakkında, görüş ve önerileri ortaya koymayı ve bildirmeyi hedefliyor.

İki aşamadan oluşacak toplantının ilk oturumunda YEKA-2 GES şartnamesi üzerindeki görüşler ve öneriler tartışılacak. İkinci oturumdaysa enerji depolama sistemi konusu tartışılacak.

Toplantı 26 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 14.00’te; Tunus Cad., No: 7, Kavaklıdere, Ankara adresindeki Ankara Holiday Inn Otel’de yapılacak.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.