Ana Sayfa Etiketler Sabancı Holding

Etiket: Sabancı Holding

CarrefourSA, elektrikli araç şarj istasyonları ağını genişletiyor

CarrefourSA, Türkiye genelinde elektrikli araç şarj istasyonu ağını genişletiyor. Yeşil ulaşımı destekleyen adımlarla çevreci bir geleceğe katkı sağlıyor.

Enerjisa Üretim halka arza hazırlanıyor

Sabancı Holding'in Enerjisa Üretim'i halka arz etme planları ve Davos'tan yansımalar.

Sabancı Holding, MSCI ESG derecelendirmesinde AA notuna yükseldi

Sabancı Holding, MSCI ESG Derecelendirmesinde AA notu alarak sürdürülebilirlikte Türkiye'de öncü rol üstlendi. Detaylar makalemizde.

Sabancı, ABD’de güneş santrali ve enerji depolama tesisi aldı

Sabancı Holding, sürdürülebilir enerji ve iklim teknolojileri alanında Türkiye ve ABD'deki yatırımlarını genişleterek yenilenebilir enerji portföyünü büyütüyor.

Çimsa, Afyon fabrikasının alanına 3,3 MW güneş enerjisi kurdu

Sabancı Holding bünyesindeki Çimsa Afyon fabrikası alanına 3,3 MW güneş enerjisi kurdu. Projeyle yıllık 4,2 milyon kWh elektrik enerjisi üretilecek ve 3000 hanenin yıllık elektrik...

Sabancı Holding, sürdürülebilirlik yatırımlarını 5 milyar dolara çıkaracak

Sabancı Holding CEO’su Cenk Alper, “Sürdürülebilirlikle bağlantılı yatırımlarımızı 2027 sonuna kadar 5 milyar dolara ulaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Sabancı, 2030’a kadar emisyonlarını yüzde 42 azaltacak

2050 yılına kadar sera gazı emisyonlarında ‘Net Sıfır’ seviyesine ulaşma taahhüdünde bulunan Sabancı Holding 2030’a kadar Kapsam 1 ve Kapsam 2 emisyonlarını yüzde 42 oranında azaltacak.

Enerjisa, Brisa’nın fabrika çatısına 4,2 MW güneş santrali kurdu

Enerjisa Enerji, Brisa Aksaray fabrikasının çatısına 4,2 MW kurulu gücünde 10 bin 400 adet güneş paneli kurdu. Bu sayede tesis elektrik ihtiyacının yaklaşık 5’te 1’ini güneş enerjisinden karşılayacak.

Çimsa’dan 3,3 megavatlık güneş enerjisi yatırımı

Sabancı Holding iştiraki Çimsa, Afyon Fabrikası’nda Türkiye çimento sektörünün en büyük güneş enerjisi santrallerinden birini kurmaya hazırlanıyor. Santral 3,3 MW kurulu güce sahip olacak ve yılda 4 milyon 200 bin kWh elektrik enerjisi üretecek.

Sabancı Holding, Enerjisa’dan yeşil enerji temin edecek

Enerjisa Enerji ile Sabancı Holding, Sabancı Üniversitesi ve Teknosa arasında yeşil enerji kullanımı için anlaşma imzalandı. Anlaşmayla üç kurum için 2022 yılında öngörülen toplam 25.425 MWh enerji tedarik edilecek.