Ana Sayfa Etiketler Akfen Yenilenebilir Enerji

Etiket: Akfen Yenilenebilir Enerji

Akfen’den iki aşamalı hibrit ve enerji depolamalı yatırım planı

Türkiye'nin yenilenebilir enerji alanındaki lider şirketlerinden Akfen Yenilenebilir Enerji (IST: AKFYE), büyük çaplı bir yatırım programını duyurdu. Bu programla birlikte, güneş ve rüzgar enerjisi...

Akfen Yenilenebilir Enerji, üç yeni güneş santrali projesiyle kapasitesini artırıyor

Akfen Yenilenebilir Enerji (IST: AKFYE), Türkiye'nin yenilenebilir enerji sektöründe önemli bir atılım yaparak, toplam 66 MW gücünde üç yeni hibrit güneş enerji santrali (GES)...

Akfen’in Gelinkaya Güneş Enerji Santrali ve Elektrik Depolama Tesisi için ÇED’den...

Erzurum, Aşkale'de Akfen Yenilenebilir Enerji (IST: AKFYE) tarafından geliştirilen Gelinkaya Güneş Enerji Santrali ve Elektrik Depolama Tesisi, Çevresel Etki Değerlendirmesinden olumlu sonuç alarak Türkiye'deki...

Akfen Yenilenebilir Enerji kurulu gücünü 860 MW’ye çıkaracak

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin (IST:AKFYE) yeni hibrit GES ve RES projeleriyle Türkiye'nin yeşil enerji kapasitesini artırma hedefi.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına ödül

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin (AKFYE) 3.3 milyar TL değerindeki halka arzı, 'The Bonds & Loans Awards 2023' ödülüne layık görüldü.

Akfen Yenilenebilir Enerji, 1,8 milyon dolarlık karbon kredisi sattı

Akfen Yenilenebilir Enerji, 112 MW kapasiteli Üçpınar RES’te İngiltere merkezli EOS Climate&Energy şirketine karbon kredisi satışıyla 1.83 milyon dolar gelir sağladı.

Akfen 140 MW elektrik depolama için ön lisans aldı 

Akfen Yenilenebilir Enerji, EPDK’dan 4 ilde 140 MW’lık elektrik depolama ve 140 MW’lık elektrik üretim tesisi kurmak için ön lisans aldığını açıkladı.

Akfen Yenilenebilir Enerji 156 MW kapasite artışı yapacak

Akfen Yenilenebilir Enerji, bu yıl 4 rüzgar enerjisi santraline 64 MW’lık hibrit güneş enerjisi kapasitesi eklerken, yine 5 rüzgar enerjisi santralinin de kapasitelerini 92,4 MW artırmayı planlıyor.  

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına 76 milyar TL talep geldi

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı için 442 bin 795 yatırımcı 76 milyar TL’lik talep oluşturdu. Oluşan taleple son yılların en büyük halka arzlarından birine imza atıldı.

Akfen Yenilenebilir Enerji karbon azaltımına 5,5 milyon ton katkı sağladı

Tamamı yenilenebilir kaynaklara dayalı 699 MW kurulu güce sahip Akfen Yenilenebilir Enerji, kuruluşundan bu yana Türkiye’nin karbon salımının azaltılmasına 5,5 milyon tona yakın katkı sağladı.