Enerjisa İVME Girişim Desteği Sürdürülebilir Enerji İnovasyonları Yenilikçi Enerji Çözümleri Başvuruları

Yenilenebilir enerji ve sürdürülebilir çözümlere odaklanan Enerjisa Enerji’nin (IST: ENJSA) İVME programı, girişimciler için dördüncü yıl başvurularını almaya başladı.

Enerjisa İVME Girişim Desteği Sürdürülebilir Enerji İnovasyonları Yenilikçi Enerji Çözümleri BaşvurularıEnerjisa Enerji, inovatif ve sürdürülebilir çözümlerle enerji sektörünü etkileyen İVME programının dördüncü yılında, yenilikçi bir konseptle çıkıyor. 18 Aralık’ta başlayan başvuru süreci 26 Ocak 2024’e kadar devam edecek olan programa, enerji endüstrisinde fark yaratmayı hedefleyen, gelir üreten ve ürünleşmiş projeleri olan girişimciler katılım gösterebilecek​​​​​​.

Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Girişimciler, www.viveka.com.tr/enerjisa/ivme adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler. Başvuru sonuçları ise e-posta yoluyla iletiliyor olacak​​.

Enerjisa İVME Girişim Desteği Sürdürülebilir Enerji İnovasyonları Yenilikçi Enerji Çözümleri BaşvurularıEnerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar’dan İVME Programı açıklaması

Enerjisa İVME Girişim Desteği Sürdürülebilir Enerji İnovasyonları Yenilikçi Enerji Çözümleri Başvuruları
Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar

Enerjisa Enerji CEO’su Murat Pınar, programın girişimcilerin büyümesine ve ölçeklenmesine katkı sağlayacağına inandıklarını ifade ediyor. Ayrıca, İVME programının, girişimcilerin enerji sektöründeki yeniliklerini hızlandırmak üzere tasarlandığına dikkat çekiyor​​.

İVME Programı’nın hedefleri ve genişleyen etki alanı

İVME programı, sürdürülebilir ve etkili çözümler sunmayı amaçlayan girişimcilere yönelik bir platform olarak öne çıkıyor. Programın bu yılki dönemi, yenilenebilir enerji depolama çözümleri, akıllı şebekeler, robotik sistemler ve e-mobilite şarj ve ulaşım çözümleri gibi alanlarda odaklanarak geniş bir etki alanı hedefliyor​​​​.

Enerjisa Enerji, insan ve teknoloji odağını merkeze alarak sürdürülebilirlik ve enerji dönüşümüne katkı sunan projeler geliştirmeye devam ediyor. İVME ve İTÜ Çekirdek kapsamında 51 projeye toplam 4.2 milyon TL kaynak ayırarak desteklenen Enerjisa Enerji, bu yatırımlarıyla da sektördeki yenilikçi ruhu besliyor​​​​.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.