PV Modul ureticisi AE Solar

Alman yüksek kaliteli PV modülü üreticisi AE Solar, 2003 yılından bu yana yüksek kaliteli yeni enerji ürünleri ve hizmetleri sunarak yenilenebilir enerji sektörünün önde gelen markalarından biri oldu.

AE Solar, 18 yılı aşkın süredir portföyünü genişleterek ve uluslararası pazarlarda güçlenerek istikrarlı bir şekilde büyüdü. Firma bugün itibarıyle 90’dan fazla ülkede faaliyet gösteriyor. AE Solar‘ın Kurucusu ve CEO’su Alexander Maier, “PV modüllerinin değerini en üst düzeye çıkarmaya ve müşterilerin uzun vadeli çıkarları için saygın ve güvenilir bir küresel enerji tedarikçisi olmaya kararlıyız” diyor. Şirket uluslararası ortaklarla yakın çalışarak, en sorumlu ve yenilikçi çalışma yöntemlerini kullanarak bunu başarmayı hedefliyor.

AE Solar, yenilenebilir enerji ve özellikle çok rekabetçi bir sektör olan fotovoltaik alanındaki faaliyet kapsamını daha da genişletmek amacıyla enerji sektöründe 15 yıldan fazla deneyime sahip, Amerikalı ve Türk işadamları tarafından ABD’de kurulan küresel bir enerji lideri olan Energate Corp ile  2021 Nisan ayı sonunda Kayseri’de bir fabrika açmaya hazırlanıyor.

Yeni tesisin üretim kapasitesinin yıl sonuna kadar 1 GW’yi aşacağı öngörülüyor. Kayseri fabrikası, Gürcistan’daki 500 MW’lik fabrika ile birlikte düşünüldüğünde toplam 1.5 GW kapasite ile Çin dışındaki en büyük üretim kapasitesi olacak. Yeni fabrika, AE Solar’ın distribütörlük ağını ve varlığını genişletmesine de fırsat sunacak.

BÜYÜME YOLCULUĞUNA DEVAM EDECEK

AE Solar, Türkiye ve ABD’nin yanı sıra Avrupa, Güney Amerika, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ile büyüme yolculuğuna devam edecek. Avrupa’da yıllık 1.5 GW ve Asya’da yıllık 1 GW üretim tesislerine sahip olarak 2.5 GW’nin üzerinde bir kapasiteye ulaşmış olacak.

AE Solar FactoryAE Solar’ın Türkiye’deki yeni fabrikası 166 mm, 182 mm ve 210 mm solar hücreli güneş modülleri üretecek ve 5 BB ila 12 BB panel üretimi için tam otomatik hale getirilecek. Ayrıca Maier, dünya çapında hem özel hem de halka açık şirketlerle kalıcı ilişkiler kurmada önemli bir rol oynadı. Bütünlüğü, küresel değerlere ve yeniliğe olan bağlılığı, AE Solar’ın dahil olduğu projelerine doğrudan yansıyor.

“ULTRA SİYAH ECLIPSE SERİSİ EN SON EVRİMDİR”

AE Solar’ın Eclipse serisi güneş panelleri, zarif bir yaşam için konutlarda kullanılmak üzere çok verimli hale getirildi. Olağanüstü performans ve kazanç sunan bu seri, estetik açıdan çekiciliği ve zarafeti simgeliyor. Siyah paneller, yaşam alanında şık, zarif ve sofistike stil anlayışını vurgulayan aileler için mükemmel bir çatı tercihi haline geliyor.

Kuşkusuz renk, gücü, zenginliği, sağlığı, refahı ve bilgeliği sembolize ediyor. Avrupa pazarına yüksek güç getiren ve estetik açıdan son derece memnun eden PV paneller AE Solar’ın Eclipse serisi modülleriyle birlikte, sistem gücünü ve performansını en üst düzeye çıkarıyor.

AE Solar Eclipse

Maier, “Ultra-siyah Eclipse serisi, sektör lideri estetik ve verimlilik yol haritamızdaki en son evrimdir. Avrupa’daki müşterilerimizin çoğu, çatılarının şık, klas ve keskin görünmesini istiyor. Bu nedenle, birinci sınıf müşteri ihtiyaçlarımıza karşılık gelen yeni Eclipse serisini büyük ölçüde üretmeye karar verdik.” diyor.

Ayrıca AE Solar, Vietnam ile güçlü bir ortaklık kurdu ve Eylül 2020’den bugüne kadar ülkede 511 MW’ye kadar satış gerçekleştirdi. Şirket bunu kaliteye amansız bir bağlılık, girişimcilik ruhu, profesyonel mükemmellik, doğru hedefin derinlemesine anlaşılmasıyla başardı. Bu başarı aynı zamanda, AE Solar’ın, birincil hedefi olan “gezegeni kurtarmak” rolünü korurken, değerlendirme ve izleme işlemlerinin doğru şekilde gerçekleştirilmesi için sahip olduğu beceriyi de sergiliyor.

Bu makale ilginizi çektiyse “Güneş enerjisi tahsisinde ihale devri de kapanmalı” makalemiz de ilginizi çekebilir

 

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.