Avrasya’nın lider çevre teknolojileri fuarı Uluslararası REW İstanbul, 15-17 Şubat 2018 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın desteği ile düzenleniyor.

“Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji” başlıkları altında en yeni ürün, teknoloji, makine, malzeme ve ekipmanlara ev sahipliği yapan fuar süresince, içeriği Bakanlık tarafından belirlenen bir dizi oturum ve panel gerçekleştirilecek.

İFO Fuarcılık tarafından 14.’sü organize edilen REW İstanbul, başta belediye yönetimleri olmak üzere tüm KOBİ’lerin ve her ölçekteki sanayi kuruluşlarının ihtiyaç duyduğu tüm geri dönüşüm, geri kazanım, atık yönetimi ve çevre teknolojileri çözümlerini çatısı altında sunacak.

Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı REW İstanbul, ilk kez düzenlendiği 2005 yılından beri sektöre sağladığı katma değeri, T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın verdiği destekle artırarak devam ettiriyor.

Son buluşmada Türkiye’nin yanı sıra BDT Ülkeleri, Balkanlar, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’dan gelen 9 bin 506 profesyoneli, Tüyap Beylikdüzü’nde ağırlayan organizasyon, geri dönüşüm, atık yönetimi ve çevre teknolojileri ile yeşil enerji alanlarında faaliyet gösteren sektör firmalarına, Şubat ayında 14. kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

PEK ÇOK YENİLİK SERGİLENECEK

Çevre temizlik araçları ile araç üstü ekipmanlarından, elektronik atıkların geri kazanımına, atık sudan, ambalaj atıklarının geri dönüşümüne, başta biyoenerji olmak üzere yeşil enerji kaynaklarından atık bertaraf tesislerine kadar farklı pek çok alandaki yeniliklerin bir arada sergilendiği REW İstanbul, geleneksel konferans programıyla da sektör gündemlerini fuara taşıyor.

Başta Bakanlık tarafından düzenlenecek panel ve oturumlar olmak üzere, alanında ulusal ve uluslararası alanda uzman konuşmacıların söz alacağı fuarda, yine sektörün ana gündemleri tartışılacak.

15-17 Şubat 2018 tarihlerinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın destekleriyle 14. kez kapılarını açacak olan Uluslararası REW İstanbul hakkında detaylı bilgi ve fuara katılım için www.rewistanbul.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.