Ana Sayfa Etiketler Turkcell

Etiket: Turkcell

Togg T10X için şipariş ekranları 20 Ocak’ta açılacak

Togg, 2024 yılı için T10X modelinin sipariş sürecini başlatıyor. Bu yıl, çekiliş olmaksızın, siparişler kullanıcıların seçtiği konfigürasyonlar ve üretim planlamasına göre gerçekleştirilecek. 6-10 Ocak tarihleri...

Turkcell, 30 milyon euro “yeşil kredi” aldı

Turkcell, elektrik ihtiyacının yüzde 100'ünü yenilenebilir kaynaklardan karşılama hedefi kapsamında, Bank of China ile 30 milyon euro tutarında “yeşil kredi” sözleşmesi imzaladı.

Enerjicell çatı üstü GES kuracakları Kuveyt Türk’e yönlendirecek

Kuveyt Türk ile Turkcell’in iştiraki olan Enerjicell arasında iş birliği protokolü imzalandı. Çatı üstü lisanssız güneş santrali için finansman kullanmak isteyen firmalar, Enerjicell tarafından Kuveyt Türk’e yönlendirilecek.

Turkcell’e ING’den 50 milyon euro’luk yeşil kredi

Turkcell ve ING, sürdürülebilirlik vizyonu ile ‘yeşil kredi’ anlaşmasına imza attı. Turkcell anlaşma ile ING’den vadesinde tek seferde geri ödenecek 5 yıl vadeli, 50 milyon euro tutarında kredi sağladı.

Turkcell’in ilk güneş santrali KKTC’de kuruldu

Enerji yatırımına iştiraki Enerjicell ile 2016’da başlayan Turkcell, grubun ilk güneş enerji santralini Kuzey Kıbrıs’ta kurdu. 900 KWp kurulu güce sahip Kuzey Kıbrıs Turkcell Güneş Enerji Santrali, yaklaşık 6 milyon TL yatırımla tamamlandı.

Evdeki perdeler elektrik üretecek

Güneş enerjisinden yararlanarak elektrik üreten, perde görünümündeki Solar Curtain, Turkcell'in kitlesel fonlama platformu Arıkovanı’nda fonlamaya açıldı.