Ana Sayfa Etiketler Halka arz

Etiket: halka arz

IC Enterra Yenilenebilir Enerji (IST: ENTRA) 27-29 Mart’ta halka arz ediliyor

IC Enterra Yenilenebilir Enerji'nin halka arzı 27-29 Mart'ta! Yenilikçi enerji çözümleri ve sürdürülebilir yatırım fırsatları için bilgi alın.

MOGAN Enerji’nin halka arzında talep toplama başladı

MOGAN Enerji Halka Arzı, Borsa İstanbul, Yenilenebilir Enerji Yatırımları, Ali Karaduman, Enerji Sektörü Yenilikleri, Jeotermal Enerji Santralleri, Rüzgar Enerjisi Santralleri, Hidroelektrik Santralleri

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına ödül

Akfen Yenilenebilir Enerji'nin (AKFYE) 3.3 milyar TL değerindeki halka arzı, 'The Bonds & Loans Awards 2023' ödülüne layık görüldü.

Zorlu Yenilenebilir Enerji halka arz edilecek

Zorlu Enerji, Zorlu Yenilenebilir Enerji Anonim Şirketi’nin (ZORYEN) paylarının bir kısmının halka arzı için hazırlıklara başladı.

Halka arzı beklenen yeşil şirketler

Halka arz için Gama Recycle SPK'ya başvururken, Rönesans Enerji halka arz sürecinin iptal edildiğini duyurdu. Yeşil Global Enerji, Enda Enerji ve Sanko Enerji’nin hazırlığı sürüyor.

Borsa İstanbul’da gong, Tatlıpınar Enerji için çaldı

Ağaoğlu Şirketler Grubu'na bağlı Tatlıpınar Enerji'nin 10-11 Ağustos tarihlerinde yapılan talep toplama sürecinden sonra "gong töreni" Borsa İstanbul'da yapıldı.

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzına 76 milyar TL talep geldi

Akfen Yenilenebilir Enerji’nin halka arzı için 442 bin 795 yatırımcı 76 milyar TL’lik talep oluşturdu. Oluşan taleple son yılların en büyük halka arzlarından birine imza atıldı.

Consus Enerji’nin halka arzına 551 milyon liralık talep geldi

Global Yatırım Holding'in iştiraki Consus Enerji'nin 14- 15 Nisan 2022 tarihleri arasında yapılan halka arzında, 4,50 TL sabit fiyatla yapılan satışa 173 bin 974 kişiden 550 milyon 947 bin liralık talep geldi.  

Biotrend Enerji’nin halk arzına 13.4 milyar lira talep geldi

Doğanlar Holding iştiraki Biotrend Çevre ve Enerji Yatırımları A.Ş’nin halka arzına 13.4 milyar lira talep geldi. Yüzde 27,8’si halka açılan şirketin 28 Nisan’da “BIOEN” koduyla işlem görmeye başlaması bekleniyor.

Aydem Yenilenebilir halka arzdan 1 milyar lira gelir hedefliyor

Aydem Yenilenebilir Enerji’nin halka arzında talep toplama süreci 19 Nisan günü başlayacak ve 22 Nisan’da sona erecek. Fiyat aralığı 8,50 – 9,90 TL olarak belirlenen halka arzda 1 milyar liralık gelir bekleniyor.