Ana Sayfa Etiketler Ford Otosan

Etiket: Ford Otosan

EBRD’den Ford Otosan’a elektrikli araç için 200 milyon euro kredi

EBRD, Ford Otosan’ın tamamen elektrikli ve hibrit elektrikli PHEV araçlar da dahil olmak üzere yeni nesil ticari araç yatırımlarına finansal destek vermek üzere şirkete 200 milyon euro finansman sağlayacak.

Tam elektrikli E-Transit Custom ile ticaretin geleceği değişecek

Ford’un ticari müşterilerinin üretkenlikleri ve verimlilikleri artırmayı hedefleyen yeni iş birimi Ford Pro, Ford’un heyecanla beklenen ikinci elektrikli ticari aracı Ford E-Transit Custom’ı tanıttı.

Ford Otosan ve İTÜ’den Elektrikli Araçlar Eğitim Programı

Ford Otosan, İTÜ ile beraber hazırladığı ‘Elektrikli Araçlar Eğitim Programı’ ile çalışanlarına elektrikli araçlar konusunda farklı seviyelerde eğitim verecek ve teknik insan kaynağının geleceğin ulaşımına adaptasyonu  hızlandıracak.

Ford Otosan elektrikli araç entegre üretim tesisi kuracak

Ford Otosan Kocaeli’de 2 milyar euro’luk yatırımla Türkiye’nin ilk ve tek elektrikli araç entegre üretim tesisini kuracak. Tesiste elektrikli ve bağlantılı yeni nesil ticari araç projeleri hayata geçirilecek.

Ford Otosan ‘akıllı şehir’ araçları üretecek

Ford Otosan, Global Reporting Initiative (GRI) tarafından yayınlanan G4 Raporlama Rehberi İlkeleri doğrultusunda hazırladığı 2015 yılı Sürdürülebilirlik Raporu’nu “Sürdürülebilir Çevre, Sürdürülebilir Toplum” başlığıyla yayınladı....