Ana Sayfa Etiketler EY

Etiket: EY

Ernst&Young, ‘karbon negatif’ kuruluş oldu

Uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi Ernst&Young, faaliyet gösterdiği 150 ülkede sorumlu olduğundan daha fazla karbonu atmosferden uzaklaştırarak ‘karbon negatif’ hale geldiğini açıkladı.

10 tüketiciden 4’ü elektrikli araç almayı planlıyor

EY’nin Mobilite Tüketici Endeksi’ne göre, gelecek 12 aylık dönemde elektrikli araç satışlarında patlama yaşanacak. Endeks kapsamında ankete katılan tüketicilerin yüzde 41’i gelecek yıl elektrikli araç almayı planlıyor.

Ernst & Young, 2021’de karbon negatif olacak

EY (Ernst&Young), Türkiye dahil faaliyet gösterdiği 150’den fazla ülkede 2021 yılı içerisinde ‘karbon negatif’ hale geleceğini açıkladı.

EY: “İnşa halindeki yenilenebilir santraller için 2021’de tedarik riski var”

EY Enerji Sektörü Lideri Erkan Baykuş, yapım aşamasındaki yenilenebilir kaynaklara dayalı santrallerin lojistik ve tedarik zincirlerinde bu yıl kırılma riski olabileceğini söyledi.

Sürdürülebilirlik raporlaması yatırımcılar tarafından aranan kriter oldu

Sürdürülebilirlik, daha iyi bir gelecek yaratmanın olmazsa olmazı. Şirketler, sürdürülebilirlik konusunda başarılı liderlere her geçen gün daha fazla ihtiyaç duyuyorlar. Hem yerel hem de...

Enerjide gelecek depolama ve şarj istasyonlarında

Uluslararası denetim ve danışmanlık şirketi EY, Enerji Sektörü İşlem ve Trendleri: 2016 Değerlendirmesi ve 2017 Görünümü Raporu’nun sonuçlarını açıkladı. Rapora göre, enerji sektöründe küresel...