Ana Sayfa Etiketler Enerjisa

Etiket: Enerjisa

MW100 raporu ışığında Türkiye’nin enerji dönüşümü

Enerji Günlüğü ve Kearney Türkiye işbirliği ile hazırlanan "MW100 - Türkiye'nin En Büyük 100 Elektrik Üreticisi 2024 Raporu", Türkiye'nin enerji sektöründe yaşanan dönüşümü ve...

Türkiye’nin ilk Hidrojen Vadisi’nin yeşil hidrojenini Enerjisa üretecek

Güney Marmara Hidrojen Kıyısı Vadi Projesi kapsamında Enerjisa Üretim Bandırma Enerji Üssü’nde yıllık minimum 500 ton yeşil hidrojen üretilecek.

Enerjisa’ya elektrikli araç şarjı için 2 milyar liralık finansman

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile Enerjisa elektrikli araç şarj istasyonu ve dağıtık enerji üretimi alanında yaklaşık 2 milyar lira finansman anlaşmasına imza attı.

Enerjisa, Çimsa’nın Afyon fabrikasına 3,4 MW’lik GES kuracak

Enerjisa Enerji, Çimsa’nın Afyon Fabrikası’nın elektrik ihtiyacını karşılamak üzere 52 Milyon TL’lik yatırımla 3.4 MWp kurulu güce sahip güneş enerjisi santrali kuracak. Santral yıllık 4,2 milyon kWh elektrik enerjisi üretecek.

Enerjisa Wind Force Hackathon Yarışması tamamlandı

Enerji sektöründe ilk fiziksel hackathon olma özelliği taşıyan ve “Wind Force” temasıyla düzenlenen hackathon’a Türkiye’nin dört bir yanından gelen yüksek talep ile toplam 650 kişi başvuruda bulundu.

Eşarj 200 bininci şarjını gerçekleştirdi

Türkiye’de 269 lokasyonda 258’i hızlı olmak üzere 496 şarj istasyonu ile faaliyet gösteren Enerjisa Enerji bünyesindeki elektrikli şarj istasyon ağı Eşarj, Şubat 2022 itibariyle 200 bininci şarj işlemini gerçekleştirdi.

Eşarj, Brisa’nın Otopratik mağazalarında hizmet verecek

Enerjisa Enerji’nin çoğunluk hissesine sahip olduğu Eşarj tarafından Brisa’nın hızlı bakım servis zinciri Otopratik mağazalarında yıl sonuna kadar 17 istasyonun devreye alınması hedefleniyor.  

Enerjisa’da iki yeni yönetim pozisyonuna atama

Enerjisa Enerji, organizasyon yapısını yeniden değerlendirerek, Sürdürülebilir ve Kurumsal Yetkinlikler Bölüm Başkanlığı’ ve ‘İnsan ve Kültür Bölüm Başkanlığı pozisyonlarına atamalar gerçekleştirdi.

Enerjisa Ayvalık’ta yeşil turizm modeli geliştirecek

Enerjisa Enerji, Sabancı Üniversitesi ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) tarafından, Ayvalık’ın Küçükköy beldesinde “yeşil destinasyon modeli” geliştirmek amacıyla ortak çalışmalar yapılacak.

Shell Recharge ve Eşarj işbirliğiyle 15 şarj istasyonu kurulacak

Shell Recharge ile Enerjisa bünyesindeki elektrikli araç şarj istasyonu Eşarj yeni bir iş birliğine imza attı. Bu kapsamda Shell Recharge markasıyla 4 istasyonda Eşarj altyapısı kullanılacak ve istasyon sayısı yıl sonuna kadar 15'e çıkarılacak.