Ana Sayfa Etiketler Başvuru

Etiket: başvuru

Depolamalı rüzgar ve güneş enerjisi için 278 bin MW başvuru yapıldı

EPDK’ya rüzgar ve güneş enerjisine dayalı depolamalı elektrik üretim tesisi kurmak için 277,9 MW ve batarya kapasitesi için de 75,3 MWh olmak üzere toplam 5 bin 34 başvuru yapıldı.

Alarko’dan Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması

Alarko Carrier’ın bu yıl sekizinci kez düzenlediği “Küresel İklim Değişikliği Fotoğraf Yarışması”na başvurular devam ediyor Başvurular 26 Eylül tarihine devam edecek.

YEKA RES-3 yarışmalarına başvurular 12 Ekim’de yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından rüzgar enerjisine dayalı Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) ve Bağlantı kapasitelerinin Tahsisine İlişkin Yarışma İlanı, Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna...

Mini YEKA güneş enerjisi için 9 bin 440 MW başvuru geldi

Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) modeli kapsamında mini YEKA GES-3 yarışmaları için 8 - 12 Mart 2021 tarihleri arasındaki başvuru sürecinde 9.440 MW’lik 709 proje için teklif verildi.

Mini YEKA için başvurular 8-12 Mart’ta alınacak

Güneş enerjisine dayalı mini Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanları (YEKA) yarışmaları için başvurular 8-12 Mart tarihlerinde alınacak.

YEKDEM’e başvurular elektronik veya mobil imzayla yapılacak

YEKDEM kayıt başvuruları, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu tarafından belirlenen format çerçevesinde elektronik ortamda elektronik veya mobil imza ile yapılacak.

EPDK rüzgarda ön lisans başvurularını erteledi

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) bu yıl nisan ayında alınması planlanan rüzgar enerjisine dayalı önlisans başvurularını 6-10 Nisan 2020 tarihine erteledi.

YEKDEM başvuruları elektronik yapılacak

Yenilenebilir enerji kaynaklarına dayalı üretim lisansı sahibi tüzel kişiler, lisans bazında, bir sonraki takvim yılında YEKDEM’e kayıt başvurularını elektronik ortamda yapacaklar.

YEKDEM’e 2018 için 19 bin MW’lik başvuru yapıldı

YEKDEM kapsamında 2018 yılında teşvikten yararlanmak için EPDK'ya 700’ün üzerinde santralden 19 bin MW'nin üstünde başvuru geldi.