Zorlu Enerji Grubu, bölgedeki santrallerinde istihdam edilmek üzere Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı öğrencilerine staj imkanı sağlayacak.

ZOREN Zorlu Enerji santrallerinde staj fırsatıPamukkale Üniversitesi ile iş birliği protokolüne imza atan Zorlu Enerji Grubu, Sarayköy Meslek Yüksekokulu öğrencilerine staj imkanı sağlayarak, sektörün nitelikli eleman yetiştirebilmesine destek olacak.

Yatırım bölgelerinde ekonomik sürdürülebilirlik kadar toplum ve çevresel sürdürülebilirliği destekleyen projeler hayata geçiren Zorlu Enerji Grubu, sektöre nitelikli eleman kazandırmak ve bölgenin istihdamına katkı sunmak üzere Pamukkale Üniversitesi ile iş birliği protokolüne imza attı. Zorlu Enerji Grubu, bölgedeki santrallerinde istihdam edilmek üzere Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı öğrencilerine staj imkanı sağlayacak.
Zorlu Enerji Grubu ile Üniversite arasında gerçekleşen imza törenine, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Sarayköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Aslı Öztürk Kiraz, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Özbaş, Zorlu Kızıldere Jeotermal Santrali İşletme Müdürü Ali Er ve Zorlu Enerji Grubu Çevre ve Kurumsal Sorumluluk Yöneticisi Tamer Soylu katıldı.

Ekonomik, toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliğe katkı

2017-2018 öğretim yılında Pamukkale Üniversitesi bünyesinde öğrenci almayı planlayan Sarayköy Meslek Yüksekokulu Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Programı, Zorlu Enerji’nin de desteğiyle bölgede istihdam imkanları yaratılmasıyla kaliteli ara eleman yetiştirmeyi hedefliyor.
Türkiye’deki portföyünün yüzde 73’ünü yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarından sağlayan Zorlu Enerji Grubu, en ileri teknolojileri kullanarak hayata geçirdiği projeleri toplumsal ve çevresel sürdürülebilirliği destekleyen uygulamalarla destekliyor. Zorlu Enerji Grubu, Adnan Menderes Üniversitesi’ne bağlı olarak 2016-2017 döneminde eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlayan Buharkent Meslek Yüksek Okulu’na (MYO) da Alternatif Enerji Laboratuvarı ile destek veriyor.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.