ÇEVKO Vakfı, yasal sorumluluklarının ötesinde örnek çalışmalar, projeler yaparak geri dönüşüme önemli katkılar sağlayan “Yeşil Noktalı” sanayi firmalarını ve çevre konularında kamuoyunu bilgilendiren, geri dönüşüm konusunda bilinçlendiren haberlere öncelik veren basın yayın kuruluşlarını, 1 Aralık’ta düzenleyeceği “Yeşil Nokta Ödülleri 2016” töreninde açıklayacak.
Türkiye ve dünyanın önde gelen şirketlerinin “Atık Yönetim Sistemi ve Uygulamaları”, “Ambalaj Tasarımında Kaynak Azaltarak Önleme Uygulamaları” ve “Çevre Konulu Sosyal Sorumluluk Uygulamaları” kategorilerinde, “Yeşil Nokta Sanayi” ve “Yeşil Nokta Teşvik” ödülleri için yarıştığı “Yeşil Nokta Sanayi Ödülleri” töreninde kazananlara ödülleri sunulacak.

BASINA DA ÖDÜL VERİLECEK
Törende, ayrıca bu yıl 5’ncisi düzenlenen “Geleneksel Yeşil Nokta Basın Ödülleri” kapsamında, çevre ve geri dönüşüm konusuna duyarlılık gösteren haberleriyle öne çıkan basın yayın kuruluşlarına da ödülleri verilecek.
Yasal sorumluluklarının ötesinde örnek çalışmalar yapanları ödüllendirmek, daha fazla sorumluluk üstlenmelerini teşvik etmek ve diğer firmaları da özendirmek amacıyla düzenlenen; sürdürülebilir bir geri dönüşüm sistemi için takdir ve teşvik açısından önem teşkil eden “Yeşil Nokta Ödülleri 2016” törenine, şirketlerin üst düzey yöneticileri ve ÇEVKO Vakfı üst düzey yöneticileri katılacak.

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.