Yapılan araştırmalar dünyamızı tehdit eden küresel ısınma ve iklim değişikliğinin en önemli sebebinin fosil yakıtlara dayalı enerji üretiminden kaynaklandığını göstermektedir. Enerji dönüşümü karbon emisyonlarının azaltılması açısından büyük önem taşımaktadır.

Yenilenebilir enerji sektörünün hem dünyada hem de Türkiye’de katlanarak büyümesi beklenmektedir. Ekipman maliyeti düşen güneş sistemleri dünya ile beraber Türkiye’de de giderek yaygınlaşmaktadır. Bu alanda yeni meslekler ve iş fırsatları doğmaktadır.

YENİ DÖNEM OCAK AYINDA BAŞLIYOR

BM Institute ve İTÜ Enerji Enstitüsü & İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi eğitimi ile düzenlenecek “Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Sertifika Programı” ile enerji sektöründe çalışmak isteyenlerin ve sektörde çalışan teknik kadroların bilgi eksikliğinin giderilmesi, yeni düzenlemeler, teknolojileri ve güncel uygulamalar hakkında bilgi sahibi olmaları amaçlanmaktadır.

Eğitime yüzde 80 devam koşulunu sağlayan katılımcılara İTÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan resmi sertifika verilecek olan program 4 gün (24 saat) sürecektir.

Eğitimin yeni dönemi 17-18 Ocak / 24-25 Ocak 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın

Content Protection by DMCA.com

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.