UPS 14. Sürdürülebilirlik Raporunu yayınladı. UPS Başkanı ve CEO’su David Abney “Alternatif yakıtlı araçlarla 1.6 milyar km sürdürülebilir yol kat ederek hareketli laboratuvar yaklaşımımızdan en iyi şekilde yararlanmak üzere yola çıktığımızda büyük bir sürdürülebilirlik hedefi belirlemiştik. Bu mesafe aya 4.000 kere gidilen bir yolculuktan daha fazlasına eşit. Her ne kadar bu hedef yeni bir gelişme olsa da, alternatif yakıtlı araçları kullanma taahhüdümüz aslında UPS’in elektrikli araçları test ettiği 1930’lara kadar uzanıyor. Yıllık 3.6 milyar km’den fazla yol kat eden 100 binden fazla kuryemizle geleceğimiz, küresel ticarete yönelik artan talebi çevre üzerindeki etkimizi azaltarak karşılayabilme kabiliyetimize bağlıdır” diye konuştu.

UPS, alternatif yakıtlara yönelik taahhüdünü 2012 yılında daha iddialı bir hale getirerek, 2017 sonu itibariyle alternatif yakıtlarla ulaşılan 1.6 milyar km yol kat etme hedefini açıkladı. Bu hedefe bir yıl erken ulaşılmasıyla, daha önce UPS’in karayolu filosu tarafından kullanılan geleneksel benzin ve dizel kullanımının yaklaşık yüzde 12’sinin yerini bugün, yenilenebilir doğalgaz ve yenilenebilir dizel de dahil olmak üzere alternatif yakıtlar aldı.

Bir Cevap Bırakın

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.